Continuă înscrierile pentru Bursa locurilor de muncă

Continuă înscrierile pentru Bursa locurilor de muncă
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

18 angajatori din Galaţi şi 10 din Tecuci şi-au anunţat, până la această dată, participarea la ediţia din 12 aprilie a Bursei generale a locurilor de muncă organizate de AJOFM Galaţi. Acestea vor oferi în total 352 de locuri de muncă, din care 60 pentru persoane cu studii superioare. Conform AJOFM, printre cele mai căutate meserii sunt cele de operator suport tehnic servicii comunicaţii electronice, confecţioner cabluri, inspector SSM, electrician, lăcătuş, frizer, sudor, manipulant, muncitor necalificat, agent asigurări. Pentru studii superioare, cele mai numeroase „joburi” sunt de inginer mecanic, inginer automatizări, inginer IT, inginer instalaţii, economist.

Reamintim că AJOFM Galaţi organizează, pe 12 aprilie, începând cu ora 9,00, Bursa generală a locurilor de muncă, simultan în Galaţi şi Tecuci. Locurile de desfăşurare sunt: Galaţi – corpul D, Facultatea de Inginerie din str.Domnească 111 (vizavi de Catedrală); Tecuci – sediul ALOFM din str. Mihail Kogălniceanu 60, la parterul blocului A2.

Angajatorii interesaţi să participe trebuie să trimită formularele completate, până pe 11 aprilie, la fax 0236 41 51 51 şi la e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Citit 4113 ori Ultima modificare Luni, 10 Iunie 2019 15:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.