Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 465 de locuri de muncă vacante, anunţă AJOFM Galaţi. Cele mai multe dintre acestea sunt în Ungaria (118, majoritatea în construcţii şi în domeniul alimentar), Germania (110, cele mai multe în industrie, construcţii, HORECA), Olanda (85, în domeniul agricol) şi Norvegia (69, în producţie şi în servicii auto). Austria oferă 37 de slujbe pentru montatori de mobilă şi muncitori calificaţi în domeniul forestier, Danemarca – 13 locuri în horticultură, Slovacia are 12 posturi libere de sticlari, Finlanda – 10 instalatori de schele şi Suedia – 8 posturi de mecanic. Belgia caută doi ingineri proiectanţi şi dezvoltare hardware, iar Franţa – un loc de muncă pentru lucrător polivalent în hotel.

Pentru mai multe detalii, gălăţenii interesaţi de unul din aceste locuri de muncă pot accesa site-ul eures.anofm.ro sau se pot prezenta la sediul AJOFM Galaţi din str.Domnească nr.191.

Citit 3390 ori Ultima modificare Marți, 02 Iulie 2019 11:10

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro