Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Inspectoratul Teritorial de Muncă Galați a desfășurat, în cadrul unei campanii naționale a Inspecției Muncii, acțiuni de verificare a agenților de plasare a forței de muncă în străinătate, care activează pe raza județului nostru. 

”Inspectorii de muncă au verificat 25 de agenţi economici, din care șapte nu au calitatea de agenţi de plasare forţă de muncă însă desfăşoară alte servicii de furnizare a forţei de muncă (cod CAEN 7830). Ceilalți 18 agenți economici controlați au ca activitate principală „Activităţi ale agenţiilor de plasare a forţei de muncă” (cod CAEN 7810), nouă dintre ei nedesfășurând activităţi de mediere şi plasare a forţei de muncă în străinătate. Şase agenţi de plasare a forţei de muncă în străinătate aveau oferte ferme de locuri de muncă în Suedia, Franţa, Anglia, Olanda, Germania şi Belgia pentru 349 locuri de muncă în domeniile: construcţii navale, sudori, lăcătuşi, electricieni, magazioner, grădinărit, tâmplar, şofer, muncitori necalificaţi, instalatori, patiseri, brutari”, informează ITM Galați.

Informaţii privind agenţii de plasare înregistraţi la Inspectoratul Teritorial de Muncă Galaţi, precum şi informaţii privind munca în străinătate pot fi obținute vizitând pagina de web a instituţiei, inspectiamuncii.ro.

Citit 1451 ori Ultima modificare Duminică, 04 Aprilie 2021 22:50

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro