Oferte ferme pentru locuri de muncă în Europa, pentru gălățeni

Oferte ferme pentru locuri de muncă în Europa, pentru gălățeni
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Inspectoratul Teritorial de Muncă Galați a desfășurat, în cadrul unei campanii naționale a Inspecției Muncii, acțiuni de verificare a agenților de plasare a forței de muncă în străinătate, care activează pe raza județului nostru. 

”Inspectorii de muncă au verificat 25 de agenţi economici, din care șapte nu au calitatea de agenţi de plasare forţă de muncă însă desfăşoară alte servicii de furnizare a forţei de muncă (cod CAEN 7830). Ceilalți 18 agenți economici controlați au ca activitate principală „Activităţi ale agenţiilor de plasare a forţei de muncă” (cod CAEN 7810), nouă dintre ei nedesfășurând activităţi de mediere şi plasare a forţei de muncă în străinătate. Şase agenţi de plasare a forţei de muncă în străinătate aveau oferte ferme de locuri de muncă în Suedia, Franţa, Anglia, Olanda, Germania şi Belgia pentru 349 locuri de muncă în domeniile: construcţii navale, sudori, lăcătuşi, electricieni, magazioner, grădinărit, tâmplar, şofer, muncitori necalificaţi, instalatori, patiseri, brutari”, informează ITM Galați.

Informaţii privind agenţii de plasare înregistraţi la Inspectoratul Teritorial de Muncă Galaţi, precum şi informaţii privind munca în străinătate pot fi obținute vizitând pagina de web a instituţiei, inspectiamuncii.ro.

Citit 4062 ori Ultima modificare Duminică, 04 Aprilie 2021 22:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.