Ecosal, printre principalii angajatori din Galați

Ecosal, printre principalii angajatori din Galați
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Studiind cea mai recentă listă a locurilor de muncă vacante dată publicității de AJOFM Galați, se observă că cea mai mare parte a locurilor de muncă vacante sunt oferite de trei angajatori... mari și lați: Combinatul Liberty, Ecosal și o firmă de construcții.

Astfel, Liberty Galați caută să angajeze 30 de ucenici pentru laminator, lăcătuș și electrician, fără vechime în domeniu și cu zece clase absolvite. Tot combinatul vrea opt strungari la strung paralel și detalonat, un programator ABAP Developer, un ofițer pentru securitatea informației, zece lăcătuși mecanic, șase ingineri metalurgici, câte cinci ingineri mecanic și electric, șase ingineri automatiști, zece electricieni de întreținere și reparații și cinci economiști.

Ecosal, societate aflată în subordinea Consiliului Local, vrea să angajeze un electrician auto, cinci mecanici auto, un mecanic utilaj, zece șoferi autocamion, un strungar universal, un tinichigiu carosier și doi tractoriști.

La rândul ei, o societate de construcții cu nume care are rezonanțe de... asfalt caută cinci dulgheri, cinci fierari betoniști și cinci finisori terasamente, mașiniști pentru terasamente, zece muncitori necalificați pentru întreținerea de drumuri, șosele și poduri, zece sudori și cinci zidari restauratori.

La începutul acestei săptămâni, numărul total al locurilor de muncă declarate vacante la AJOFM era de 289, pentru 49 de meserii și ocupații.

Citit 4782 ori Ultima modificare Miercuri, 23 Februarie 2022 16:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.