Calificare pentru absolvenți și masteranzi gălățeni

Calificare pentru absolvenți și masteranzi gălățeni
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

ENGIE România deschide un nou program de traineeship pentru Galați și Brăila, dedicat absolvenților sau masteranzilor unei facultăți cu profil tehnic (Energetică, Inginerie Electrică, Știința și Ingineria Materialelor, Inginerie a Instalațiilor și altele cu profil conex).

Aceștia vor lua parte la verificarea și efectuarea reviziilor instalațiilor de gaze naturale și centralelor termice și vor promova servicii tehnice de eficiență energetică (smart home). Se va semna contract de muncă pe opt luni, cu posibilitatea prelungirii ulterioare pe perioadă nedeterminată.

Citit 1409 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Aprilie 2024 16:23

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro