LOCURI DE MUNCĂ GALAŢI/ Primăria face angajări

LOCURI DE MUNCĂ GALAŢI/ Primăria face angajări
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Primăria municipiului Galaţi anunţă pe portalul propriu că organizează concurs de recrutare pentru ocuparea mai multor funcţii publice de execuţie. Municipalitatea are nevoie de un consilier, clasa I, grad superior, la Compartimentul Autorizaţii Licenţe, post temporar vacant. Candidaţilor li se cer studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diploma de licenţă sau echivalentă, şi vechime în specialitatea studiilor superioare absolvite de minimum nouă ani. Proba scrisă va avea loc pe 25 noiembrie, iar ulterior se va desfăşura interviul.

A fost scos la concurs şi un post vacant de consilier, clasa I, grad principal, la Biroul Cadastru, Compartiment Evidenţa Cadastrului şi Intabulării. Pentru a aplica sunt necesare studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv, studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul inginerie geodezica, specializarea măsurători terestre şi cadastru şi vechime în specialitatea studiilor superioare absolvite de minimum cinci ani. Proba scrisă va avea loc pe 9 decembrie, iar ulterior se va desfăşura interviul.

Primăria organizează concurs şi pentru promovarea în grad profesional imediat superior pentru funcţionarii publici care îndeplinesc condiţiile legale de promovare. Doritorii vor trebui să treacă de o probă scrisă, pe 7 decembrie, şi de un interviu.

Citit 3699 ori Ultima modificare Vineri, 13 Noiembrie 2015 23:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.