LOCURI DE MUNCĂ GALAŢI/ Primăria organizează un nou concurs de angajare
Foto: Foto Bogdan Codrescu

LOCURI DE MUNCĂ GALAŢI/ Primăria organizează un nou concurs de angajare
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Primăria municipiului Galaţi anunţă, pe portalul propriu, că organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice de execuţie temporar vacante de inspector, clasa I, grad superior la Serviciul Prelucrare Automată a Datelor şi Încasare Ghişeu.

Concurenţilor li se cer studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, administrative, juridice sau economice şi vechime de minimum nouă ani în specialitatea studiilor superioare de lungă durată absolvite, necesare exercitării funcţiei publice.

Proba scrisă este programată pe 18 decembrie, la Primărie, iar ulterior se va desfăşura interviul.

Citit 4388 ori Ultima modificare Duminică, 13 Decembrie 2015 18:17

5 comentarii

 • postat de pe bune
  Miercuri, 16 Decembrie 2015 22:07
  5.13.149.***
  „vechime de minimum nouă ani în specialitatea studiilor superioare de lungă durată absolvite” spune totul despre cât e de „pe bune” ... cu dedicație
  0
  4
  Raportează
 • postat de Ionica
  Marți, 15 Decembrie 2015 21:20
  5.13.232.***
  Pe bune, se da concurs dar....concursul e joi, postul este ocupat de marti.
  0
  7
  Raportează
 • postat de @Pachela
  Luni, 14 Decembrie 2015 20:40
  100.98.3.***
  @Pachela, nu te supara, dar nu ma convingi ca in administratiile locale sau alte institutii ale statului au fost concursuri sau interviuri "pe bune". Imi pare rau ca te dezamagesc cu opiniile mele dar, asta e crunta realitate. Sunt atit de putini profesionisti angajati in institutiile care apartin statului...s-au vazut rezultatele. Si apropos, nu e de ajuns sa inveti legislatia, trebuie sa o si intelegi, sa stii sa o aplici. E nevoie de implicare, de profesionalism si bine-nteles de cit de capabil esti ca sa ai curajul sa renunti la obedienta.
  1
  6
  Raportează
 • postat de pachela
  Luni, 14 Decembrie 2015 19:51
  82.76.9.***
  @Silla , concursurile de angajare sunt "pe bune", ca sa ma intelegi si tu. Ai de invatat legislatia specifica biroului, compartimentului sau serviciului unde ai vrea sa lucrezi. Atat. Si ai de trecut peste un interviu in care sa demonstrezi ca ce ai scris in lucrarea aia nu a fost la intamplare sau pe soptite. Ce iti e atat de greu de inteles ? Exista transparenta in afisarea rezultatelor, baremul se afiseaza dupa fiecare examen ... cine te impiedica sa aplici ?
  11
  0
  Raportează
 • postat de Silla
  Luni, 14 Decembrie 2015 09:20
  188.25.139.***
  Ce concurs? S-a sustinut vreodata vreun concurs pentru consilieri sau inspectori? S-a angajat o consiliera pentru ca mama-sa lucrase in primarie, caz cunoscut, care e specialista in pus unghiute mai mult decit in ale administratiei. In primaria catunului Gl colcaie de nepotisme si de pile ale cotizantilor fideli la partid. Un inspector se mai misca pe teren dar un consilier, in afara faptului ca indosariaza hirtii, ce face altceva? Multi referenzi si consilieri care incarca organigrama primariei si statul le da lefuri pentru inutilitatea activitatii pe care o desfasoara acestia.
  4
  17
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.