TÂRG DE JOBURI în transporturi şi logistică

TÂRG DE JOBURI în transporturi şi logistică
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

TransLogistica Expo - Salonul Internațional de Transport și Logistică - va organiza, în premieră, Târgul de Joburi şi Cariere. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 14 octombrie, începând cu ora 10,00, în pavilionul expozițional C5 din Romexpo.

Vor fi numeroase oferte de angajare în transport rutier, feroviar, maritim și aerian, logistică, intralogistică, manipulare, depozitare, IT. Evenimentul își propune atât să-i sprijine pe cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă, cât şi pe cei care doresc să se specializeze în meserii din transporturi și logistică, să descopere universitățile şi şcolile de formare în domeniu.

În aceeaşi zi va avea loc şi o dezbatere la care vor participa cadre universitare de la Academia de Ştiințe Economice, Universitatea Politehnică Bucureşti, Universitatea Tehnică Piteşti, Universitatea Politehnică Timişoara, Universitatea Ovidius Constanța, Universitatea de Petrol şi Gaze Ploieşti.

Printre şcolile de formare care au confirmat prezenţa sunt: Centrul de pregătire şi perfecționare în transporturi rutiere, Fundația Academia de transport Intern şi Internațional, Centrul Național de Calificare şi Instruire Feroviară.

Citit 6149 ori Ultima modificare Marți, 19 Septembrie 2017 00:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.