Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
2 comentarii

TransLogistica Expo - Salonul Internațional de Transport și Logistică - va organiza, în premieră, Târgul de Joburi şi Cariere. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 14 octombrie, începând cu ora 10,00, în pavilionul expozițional C5 din Romexpo.

Vor fi numeroase oferte de angajare în transport rutier, feroviar, maritim și aerian, logistică, intralogistică, manipulare, depozitare, IT. Evenimentul își propune atât să-i sprijine pe cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă, cât şi pe cei care doresc să se specializeze în meserii din transporturi și logistică, să descopere universitățile şi şcolile de formare în domeniu.

În aceeaşi zi va avea loc şi o dezbatere la care vor participa cadre universitare de la Academia de Ştiințe Economice, Universitatea Politehnică Bucureşti, Universitatea Tehnică Piteşti, Universitatea Politehnică Timişoara, Universitatea Ovidius Constanța, Universitatea de Petrol şi Gaze Ploieşti.

Printre şcolile de formare care au confirmat prezenţa sunt: Centrul de pregătire şi perfecționare în transporturi rutiere, Fundația Academia de transport Intern şi Internațional, Centrul Național de Calificare şi Instruire Feroviară.

Citit 5661 ori Ultima modificare Marți, 19 Septembrie 2017 00:25

2 comentarii

 • postat de alexvr Luni, 18 Septembrie 2017 13:29 5.2.205.*** Link la comentariu
  1
  0

  @ALEX
  Ejti nebun vere? pt banii aia nici nu ma dau jos din pat! #skoalavetii #fotbaluleveatamia

  Raportează
 • postat de Alex Luni, 18 Septembrie 2017 08:32 Link la comentariu
  0
  2

  Hai băieții!
  La munca pe 1000 lei daca aveti, într-un caz fericit, 12 clase si nicio experiența.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.