Regulament Concurs “În martie celebrăm feminitatea și frumusețea”

Regulament Concurs “În martie celebrăm feminitatea și frumusețea”
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Data: 21.02.2023

Distribuit pentru: Public

SECȚIUNEA 1. ORGANIZATOR

1.1      Concursul “În martie celebrăm feminitatea și frumusețea” (denumit în cele ce urmează „Concurs”) este organizat în numele și de către Trustul De Presă “Dunărea De Jos” Galați, persoană juridică română, cu sediul social în Galați, Str. Domnească, nr.68, jud. Galați, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului Galați sub nr. J17/486/91, cod unic de înregistrare RO1643195.

1.2      Concursul se desfășoară în conformitate cu prezentul regulament („Regulamentul”). Decizia de derulare a Concursului conform regulilor din Regulament este finală și obligatorie pentru participanți.

1.3      Regulamentul Concursului a fost întocmit și va fi făcut public, în mod gratuit, oricărui solicitant, conform prevederilor legale în vigoare, pe situl web Viața Liberă, www.viata-libera.ro.

Trustul de presă “Dunărea de Jos” Galați, în calitate de Organizator, declară că își rezervă dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul, urmând ca aceste modificari să intre în vigoare după o zi de la anunțarea participanților în acest sens, pe pagina oficială de Facebook Viața Liberă și pe site www.viata-libera.ro.

1.4      Participarea la Campanie implică cunoaşterea şi acceptarea integrală, expresă şi neechivocă a prevederilor prezentului Regulament.

1.5      Prin participarea la această Campanie participanţii sunt de acord să respecte şi să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor şi condiţiilor prezentului Regulament şi sunt de acord că în cazul în care vor caştiga, numele şi localitatea lor de domiciliu sau reşedinţa să fie facute publice de către Viaţa liberă SRL, prin afişare pe site-ului oficial  www.viata-libera.ro, publicare în mass media scrisă sau audiovizuală, sau prin orice alt mod, fară vreo contraprestaţie în acest sens de către Viaţa liberă SRL.

Regulamentul va fi pus la dispoziţia tuturor celor interesaţi, spre consultare, în mod gratuit, pe site www.viata-libera.ro la secţiunea concursuri.

1.4      Organizatorul declară, că nu își va asuma nicio responsabilitate cu privire la cunoașterea Regulamentului și a modificărilor acestuia atât timp cât acestea au fost puse la dispoziția participanților. Niciun participant nu va putea solicita continuarea Concursului și nici repararea unui potențial prejudiciu produs prin suspendarea regulamentară a Concursului. Prin participarea la această Campanie, participanții sunt de acord să respecte și să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor și condițiilor prezentului Regulament și ale legislației aplicabile în vigoare.

1.5      Prezentul concurs independent de organizarea acestuia pe site-ul www.facebook.com nu este organizată, inițiată, supervizată, sponsorizată, administrată, asociată sau promovată de Facebook iar mărcile promovate sau produsele/ serviciile acordate ca și premii în cadrul concursului nu sunt finanțate de Facebook.

1.6      Prevederile din acest Regulament sunt întocmite în conformitate cu dispozițile Ordonanței de Guvern nr. 99/2000 privind comercializarea produselor și serviciilor de piață și sunt obligatorii pentru toți participanții.

1.7      Participarea la Campanie implică cunoaşterea şi acceptarea integrală, expresă şi neechivocă a prevederilor prezentului Regulament.

SECȚIUNEA 2. LOCUL DE DESFĂȘURARE AL CAMPANIEI PROMOȚIONALE

2.1      Concursul se va desfășura în perioada 21 februarie 2023 pana la 28 februarie ora 23.59,  pe pagina de Facebook Viața Liberă.

2.2      Concursul poate înceta înainte de data mai sus menționată, în cazul apariției unui eveniment ce constituie forță majoră, conform legislației în vigoare, inclusiv în cazul imposibilității Trustului de presă “Dunărea de Jos” Galați, din motive independente de voința acestuia, de a continua prezentul Concurs. Trustul de presă “Dunărea de Jos” Galați va anunța publicul de întreruperea Concursului prin intermediul paginii de Facebook și site www.viata-libera.ro.

2.3.     Acest Concurs este organizat în vederea promovării produselor oferite de Viața Liberă și a creșterii popularității.

SECȚIUNEA 3. DURATA CAMPANIEI PROMOȚIONALE

3.1      Campania promoțională se va desfășura din data de 21 februarie 2023 pana la 28 februarie ora 23.59. După încetarea duratei Campaniei promoționale, îndeplinirea condițiilor menționate în prezentul Regulament Oficial nu mai conferă dreptul de a participa la concursul “În martie celebrăm feminitatea și frumusețea”.

SECȚIUNEA 4. DREPTUL DE PARTICIPARE

4.1      La această Campanie promoțională poate participa orice persoană fizică care îndeplinește următoarele condiții:

           a) Are vârsta de peste 18 ani împliniți;

           b) Se poate participa o singura dată.

4.2      Nu pot participa la acest concurs, chiar dacă îndeplinesc prevederile art. 4.1. de mai sus, angajații ziarului Viața Liberă din cadrul Trustului de presă “Dunărea de Jos” Galați.

SECȚIUNEA 5. MECANISMUL CAMPANIEI ȘI DESEMNAREA CÂȘTIGĂTORILOR

Participanții la Concurs trebuie să:

  • dea follow paginii de facebook Viața Liberă;
  • dea follow paginii de facebook Divine Aestetics și /sau paginii Instagram catalinadanciu;
  • să menționeze într-un singur comentariu premiul pentru care optează și să eticheteze cel puțin 3 prietene;
  • dea like și să distribuie (share) postarea.

5.2.     Toatei participanții care îndeplinesc condițiile de la SECȚIUNEA 4 și 5.1 vor intra într-o tragere la sorți având ca premii:

  • Tratament cosmetic facial pentru o persoană
  • Laminare gene pentru o persoană

oferite de către dna Cătălina Danciu, fondatoare și administrator al salonului “Divine Aesthetics”

5.4      Tragerea la sorți se desfășoară prin intermediul site-ului random.org  și va avea loc la data de 1 martie 2023, când se vor exporta ID-urile tuturor participanților care au fost înscriși în concurs, după ce au îndeplinit cumulativ condițiile de la SECȚIUNEA 4, 5.1 și 5.2, în perioada Campaniei.

  • organizatorul își rezervă dreptul de a descalifica participanții care postează comentarii pe pagina de Facebook Viața Liberă, cu un conținut ofensator, vulgar sau indecent, care imită acte de violență, au caracter discriminator sau prezinta nuditate;
  • fiecare utilizator intrat în campanie va fi exportat o singura dată;
  • fiecărui utilizator intrat în concurs i se va aloca automat un numar aleatoriu, fără intervenție umană;
  • toate numerele astfel alocate vor fi introduse în tragerea la sorți care se va desfășura pe site-ul www.random.org;
  • numărul desemnat automat câștigător de către random.org va reprezenta ID-ul câștigatorului campaniei;

5.5      Numele câștigătorilor Concursului va fi publicat pe pagina de Facebook Viața Liberă și pe site www.viata-libera.ro pe la data de 01 martie 2023. Pentru a intra in posesia premiului, câștigătorii trebuie să furnizeze datele de contact printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook Viața Liberă.

5.6      După publicarea numelui câștigătorilor, premiul poate fi revendicat de acestea, de la sediul societății Trustul de Presă “Dunărea de Jos” Galați / Viața Liberă, situat în str. Domnească, nr.68 până cel târziu 03.03.2023, ora 12.00 pe baza unui proces verbal de predare primire. Refuzul sau imposibilitatea de a prezenta/trimite pe e-mail spre validare, la data acordării Premiului, actul de identitate care atesta corectitudinea datelor personale furnizate, precum și refuzul de a semna Procesul Verbal de predare primire atrag după sine, în mod automat, anularea premiului câștigat de către participanți.

5.7      În cazul în care câștigătorii au furnizat date false de identificare, acesta neputând fi identificat în baza datelor furnizate către Trustul de presă “Dunărea de Jos”Galați, aceastea pierd dreptul de a revendica premiul.

SECȚIUNEA 6. PREMIILE CAMPANIEI

6.1      Premiul constă în:

  • Tratament cosmetic facial pentru o persoană
  • Laminare gene pentru o persoană

oferite de  dna. Cătălina Danciu Vieru cosmetician și estetician profesionist cu multiple premii internaționale.

După stabilirea câștigătorilor, si inmanarea premiului, aceștia vor contacta telefonic pe dna. Cătălina Danciu Vieru în vederea programării și revendicării premiului.

6.2      Premiile vor fi făcute public  pe data de 01.03.2023 și se vor acorda personal câștigătorilor, ca urmare a mecanismului menționat la SECȚIUNEA 5.

6.3      Organizatorul nu își asumă răspunderea pentru situațiile în care participanții la campania promoțională nu pot intra în posesia premiului din motive care nu pot fi imputate Trustului de presă “Dunărea de Jos”Galați.

6.4      Trustul de presă “Dunărea de Jos” Galați nu va acorda câștigătorilor contravaloarea în bani a Premiului.

SECȚIUNEA 7. ÎNCETAREA / ÎNTRERUPEREA CAMPANIEI

7.1.     Campania va putea fi întreruptă / încetată înainte de termen doar în caz de forță majoră sau printr-o decizie a Organizatorului determinată de imposibilitatea de a o continua din motive independente de voința sa. În situația apariției vreunuia din aceste cazuri, Trustul de presă “Dunărea de Jos” Galați va anunța participanții pe pagina de Facebook Viața liberă și pe site www.viata-libera.ro în cel mai scurt timp posibil de noile circumstanțe.

7.2.     Situațiilor avute în vedere la pct. 8.1 le sunt asimilate și hotărâri ale instanțelor judecătorești precum și acte ale autorităților publice competente, cu impact asupra Campaniei.

7.3      În situațiile avute în vedere la pct. 8.1 și pct. 8.2, Organizatorul nu mai are nicio obligație către participanți cu privire la returnarea unei sume bănești cu titlu de despăgubire sau alte asemenea.

SECȚIUNEA 8. LITIGII

8.1      Eventualele litigii apărute între Organizator și Participanți cu privire la orice aspect legat de desfășurarea Campaniei se vor soluționa pe cale amiabilă, iar în cazul in care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate în instanțele judecătorești române competente din municipiul Galați.

8.2      Eventualele reclamații legate de derularea concursului se vor putea trimite la urmatoarea adresa: str. Domnească 68, Galați sau pe e-mail la: pub@viața-libera.ro, în termen de maxim 2 săptămâni de la data încheierii concursului. După această dată, Organizatorul declară, că nu va mai lua în considerație nicio contestație.

8.3      Legea aplicabilă este legea română.

8.4      Eventualele litigii care pot apărea între Trustul de presă “Dunărea de Jos” Galați și participanții la Concurs vor fi soluționate de părți pe cale amiabilă.

8.5      În cazul în care soluționarea pe cale amiabilă a litigiilor nu va fi posibilă, acestea vor fi înaintate instanței judecătorești competente.

SECȚIUNEA 9. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

9.1      Tuturor participanților la Campanie le sunt garantate drepturile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor) și cu Legea 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului general privind protecția datelor. Datele participanților la concurs vor fi prelucrate de Trustul de presă “Dunărea de Jos” Galați pentru aducerea la îndeplinire a următoarelor scopuri: organizarea prezentei promoții, desemnarea câștigătorilor acestei promoții, realizarea de rapoarte statistice cu privire la clienții de produse și servicii ai Trustul de presă “Dunărea de Jos”Galați, informarea acestora, prin diverse mijloace de comunicare (poștă, e-mail, telefon, SMS) cu privire la prezenta promoție sau la alte acțiuni desfășurate în viitor, în cazul în care participanții și-au exprimat consimțământul expres în acest sens.

9.2      Trustul de presă “Dunărea de Jos” Galați prelucrează date cu caracter personal în conformitate cu prevederile Regulamentului general privind protecția datelor și ale Legii 190/2018, în calitate de operator date cu caracter personal.

Trustul de presă “Dunărea de Jos” Galați se angajează să păstreze confidențialitatea datelor cu caracter personal ale participanților / câștigătorilor la prezenta Campanie și să le utilizeze numai în conformitate cu prezentul Regulament Oficial și legislația aplicabilă în vigoare.

Participanții la campanie au, conform Regulamentului general privind protecția datelor, următoarele drepturi: dreptul la informare, dreptul de acces la datele cu caracter personal, dreptul la rectificarea datelor cu caracter personal, de a restricționa prelucrarea datelor cu caracter personal și de a șterge datele cu caracter personal. De asemenea, participanții au dreptul la portabilitatea datelor și dreptul la ștergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”). Participanții au, de asemenea, dreptul de avea obiecții față de prelucrarea în scopuri de marketing direct, inclusiv identificarea unui profil. Participanții au dreptul de a se opune la prelucrarea datelor cu caracter personal, în condițiile legii, precum și dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri. Participanții au de asemenea dreptul de a depune o plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) cu privire la prelucrările care consideră că le încalcă drepturile.

SECȚIUNEA 10.DISPOZIȚII FINALE

10.1    Participanții la Concurs sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament.

10.2    Orice nerespectare a Regulamentului conduce la nevalidarea premiului.

10.3    Revendicările nejustificate ale premiului, falsurile și plângerile din partea participanților, dovedite ca fiind neîntemeiate și/sau abuzive, constituie temei pentru Trustul de presă “Dunărea de Jos” Galați în solicitarea de daune-interese.

SECȚIUNEA 11. RĂSPUNDEREA

11.1    Organizatorul va acorda premiile persoanelor validate în conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

Prezentul Regulament oficial al Campaniei “În martie celebrăm feminitatea și frumusețea” a fost redactat într-un exemplar original și s-a păstrat semnat, la sediul Trustului de presă “Dunărea de Jos” Galați, din Galați, str.Domnească. nr.68.

https://www.viata-libera.ro

Citit 13830 ori Ultima modificare Marți, 21 Februarie 2023 10:24