REGULAMENT OFICIAL AL CONCURSULUI “SELFIE PET”

REGULAMENT OFICIAL AL CONCURSULUI “SELFIE PET”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
  • Organizatorul concursului

 

Organizatorul concursului este Viaţa liberă SRL, cu sediul în  str. Domnească nr. 68, etaj 1, Galaţi, România, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J17/1005/14.08.2013, Cod unic de înregistrare 32138827, număr de înregistrare la registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal: 27890, reprezentată legal prin Administrator Cristina Cocu, numită în cele ce urmează “organizatorul”.

 

Prezentul concurs se adresează tututor persoanelor, cetăţeni români, cu domiciliul pe teritoriul României, care au implinit 18 ani.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugam să trimiteţi un e-mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., sau să apelaţi numărul de telefon 0236.460.620 (tarif normal, valabil in toate reţelele), in perioada 10 iunie – 31 octombrie 2017, de luni pană vineri, intre orele 08:00 – 16:00, potrivit celor menţionate in prezentul Regulament.

 

  • Durata şi modul de participare

 

Participanţii la concurs trebuie să trimită pe mail la adresa concurs@viata-libera.ro sau să aduca personal la sediul redacţiei Viaţa liberă una sau mai multe fotografii cu animalul de companie deţinut. Alături de acestea, cititorii trebuie să furnizeze şi următoarele informaţii: numele complet al posesorului, adresa, număr de telefon, numele animalului de companie, câteva informaţii despre acesta. La concurs vor participa doar pozele cu o rezoluţie bună.

Animalul de companie trebuie fotografiat alături de una dintre ediţiile tipărite ale ziarului Viata liberă, apărut în perioada 10-20 ale lunii curente în care se participă la concurs.

Concursul se desfăşoară în perioada 10 iunie – 31 octombrie 2017, respectiv in 5 etape astfel:

- 10-20 ale lunii, se primesc fotografiile

- 20-30 ale lunii, se realizează votarea on-line, pe siteul www.viata-libera.ro.

În termen de maximum 3 zile de la încheierea votării, se vor anunţa câştigătorii.

 

Vor avea loc 5 sesiuni de votare, respectiv iunie, iulie, august, septembrie, octombrie. După fiecare sesiune de votare vor fi aleşi 3 caştigători, în funcţie de numărul de voturi primite de fotografia animalului de companie deţinut. Câştigătorii vor fi anunţaţi atat pe site-ul www.viata-libera.ro, cât şi în cotidianul Viaţa liberă.

Premiile vor fi oferit de către sponsor, reprezentând hrană, accesorii pentru animalul de companie şi o consultaţie la veterinar.

 

  • Dreptul la participare

 

Pot participa la concurs toţi cititorii ziarului Viaţa Liberă. Angajaţii şi colaboratorii Viaţa Liberă SRL, precum şi soţii sau rudele acestora până la gradul al II-lea inclusiv, nu au dreptul de a participa la concurs.

  • Validarea şi desemnarea câştigătorilor

 

Câştigătorii vor fi desemnaţi în urma votului on-line. Pozele care vor avea cele mai multe voturi vor câştiga în ordine unul din cele 3 premii oferite.

.

  • Acordarea premiilor

 

În fiecare lună, în urma finalizării votării, se desemnează 3 câştigători, care vor primi fiecare câte un premiu oferit de sponsor.

Câştigătorii pot revendica premiul, respectiv un voucher la sediul societăţii, departamentul secretariat, în termen de 7 zile de la anunţarea câştigătorilor. Premiul va fi ridicat de la sediul sponsorului în baza voucherului primit.

Premiile nerevendicate de către câştigători în perioada mai sus menţionată vor fi reportate, adică vor fi premiate urmatoarele poze.

 

Concursul se desfăşoară în acord cu prevederile Codului Fiscal, aprobat prin Legea nr. 227 din 2015 actualizată. Impozitul pentru premiile în produse ce depăşesc valoarea de 600 ron net va fi suportat de către Organizator. Nu sunt impozabile veniturile obţinute din premii în bani şi/sau în natură, sub valoarea sumei 600 lei, pentru fiecare premiu. Orice alte obligaţii de natură fiscală sau de altă natură în legatură cu aceste venituri sunt în sarcina exclusivă a câştigătorilor.

Organizatorii se obligă să nu acorde contravaloarea în bani a premiilor oferite la acest concurs, acordând exclusiv premiul stabilit prin regulament, iar câştigatorii nu pot solicita modificarea parametrilor premiilor oferite.

 

  • Responsabilitatea

 

Prin participarea la concursul „Selfie Pet”, participanţii sunt de acord ca datele lor personale să intre în baza de date a ORGANIZATORULUI.

ORGANIZATORUL se obligă ca datele personale transmise de participanţi să nu fie difuzate către terţi sau în străinătate, cu excepţia persoanelor implicate în organizarea concursului sau a operatorului de marketing al ORGANIZATORULUI.

Datele personale prelucrate vor fi nume, prenume, adresa din actul de identitate, serie si numar CI, număr de telefon, email.

ORGANIZATORUL îşi rezervă dreptul de a anunţa public numele participanţilor câştigători şi premiile câştigate, în conformitate cu legislaţia în vigoare.

 

Prin participarea la acest concurs, participanţii îşi exprimă acordul pentru:

- prelucrarea datelor cu caracter personal prezentate;

- păstrarea în evidenţele societăţii a copiilor actelor de identitate, în cazul câştigătorilor;

-folosirea fotografiilor cu animalul de companie de către organizator pe site-ul viata-libera.ro, în cotidianul “Viaţa liberă” sau în alte publicaţii editate de organizator.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a folosi datele şi imaginea câştigătorilor concursului, în vederea anunţării publice a numelor acestora, a oraşului de domiciliu şi a premiilor câştigate, în conformitate cu legislaţia în vigoare.

 

  • Condiţiile de acordare a premiilor

 

Premiile vor fi acordate câştigătorilor cu obligaţia ca aceştia să îndeplinească următoarele condiţii:

-          câştigătorii să nu fie declaraţi descalificaţi, ca urmare a nerespectării prezentului regulament

-          persoanele fizice trebuie să prezinte cartea de identitate în original, împreună cu o copie ce va ramâne în evidenţele organizatorului.

-          în cazul persoanelor juridice, premiul va fi acordat reprezentantului legal, care va aduce copia certificatului de înregistrare la Oficiul Registrului Comerţului, împreună cu exemplarul în original şi copie a carţii de identitate a reprezentantului legal. În cazul în care, din varii motive, reprezentantul legal nu poate ridica premiul, va împuternici printr-un act, semnat şi ştampilat, o altă persoană. Persoana împuternicită va prezenta la ridicarea premiului cartea de identitate, de asemeni, în original şi copie.

În cazul în care câştigătorul nu prezinta actul de identitate în original, dacă datele cuprinse în acesta nu coincid cu cele declarate în mesajul trimis împreună cu fotografiile care participă la concurs sau dacă o altă persoană se prezintă să ridice premiul, fără a respecta condiţiile prevăzute în prezentul regulament, organizatorul îşi rezervă dreptul de a refuza acordarea premiului.

 

  • Taxe

 

Organizatorul se obligă să calculeze, să reţină şi să vireze impozitul datorat pentru veniturile obţinute de către câştigători în conformitate cu Legea 227/2015 privind Codul fiscal, orice alte obligaţii de natură fiscală sau de orice altă natură, în legatură cu acestea, revenind exclusiv câştigătorului.

 

  • Reclamaţiile

 

Orice reclamaţie legată de desfăşurarea concursului se va face în scris, în termen de 2 zile de la data la care s-a produs evenimentul reclamat.

Eventualele litigii apărute între organizator şi participanţii la concurs se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluţionate de instanţele judecătoreşti competente din România.

 

  • Publicarea regulamentului

 

Prezentul regulament poate fi modificat unilateral de către organizator. Modificările vor fi aduse la cunoştinţă prin publicarea lor pe site-ul cotidianului, cât şi în varianta print a acestuia. Acest regulament poate fi solicitat în scris la sediul societăţii Viaţa liberă SRL, din strada Domnească nr. 68, etaj 1, Galaţi sau poate fi consultat online pe site-ul www.viata-libera.ro. Participarea la acest concurs implică obligativitatea respectării prevederilor prezentului regulament.

 

 

 

 

 

Citit 39065 ori Ultima modificare Vineri, 09 Iunie 2017 14:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.