Evaluaţi acest articol
(27 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Gălăţeanul Cristian Socianu a încercat iniţial să voteze în Italia, la Milano, apoi a plecat spre Galaţi şi a reuşit în cele din urmă să voteze în ţară. Îşi cumpărase biletele de avion din avion, pentru cursa cu decolare la ora 15,00. „A mai fost un zbor foarte dimineaţă, nu l-am ales, gândind să apuc mai întâi să votez. Am stat trei ore la coadă în Milano şi am renunţat, am plecat la aeroport. Nu cred că aş fi apucat să votez acolo”, a povestit Socianu.
Acesta a ajuns la aeroportul „Henri Coandă” din Otopeni puţin după ora 18 şi s-a îmbarcat într-un microbuz, cursă spre Galaţi. „Am realizat că ajungem în Galaţi după ora 21,00 şi l-am rugat pe şofer să oprească în una din comunele de pe drum. Am ajuns în Costeşti, judeţul Buzău, unde am votat aproape toţi cei care eram pasageri în microbuz. Sunt convins că mulţi dintre cei care au stat la coada de la Milano, dacă ar fi anticipat în ce hal s-au organizat alegerile acolo, ar fi dat în jur de 100 de euro pe  avion şi ar fi votat în ţară”, a adăugat Cristian Socianu.

Citit 3781 ori Ultima modificare Miercuri, 29 Mai 2019 00:14

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro