Inconştienţa lumii şi nerespectarea regulilor răspândesc virusul

Inconştienţa lumii şi nerespectarea regulilor răspândesc virusul

Dorin Mihai
Evaluaţi acest articol
(23 voturi)
2 comentarii

"Răspândirea atât de rapidă a virusului COVID19 pe teritoriul Italiei are, din păcate, o singură cauză: inconştienţa lumii şi nerespectarea regulilor impuse de autorităţile locale şi naţionale. Fotografia cu pricina îmi aparţine şi a fost făcută duminică, 8 martie, în Rimini, la circa 24 de ore după ce oraşul a fost declarat zonă roşie. Sper ca publicarea ei în presa locală poate sensibiliza gălăţenii în ceea ce priveşte respectarea tuturor regulilor în vederea combaterii acestei epidemii", este mesajul pe care l-am primit împreună cu fotografia grăitoare de la Dorin Mihai, un gălăţean stabilit de 20 de ani în Italia. Dorin a postat fotografia şi pe Facebook, însoţită de un comentariu cât se poate de just: "Eforturile administrației municipale și ale medicilor din spitale sunt inutile dacă asta e atitudinea poporului. Aceasta este situația la ora 16:42, duminică, 8 martie, Marina di Rimini... adăugaţi, zona roşie!".

Citit 5858 ori Ultima modificare Joi, 12 Martie 2020 16:06

2 comentarii

 • postat de Ion Marți, 10 Martie 2020 20:29 109.166.131.*** Link la comentariu
  2
  4

  Sunt blocuri din Galați care nu au apă curentă de ANI de zile! Și voi vorbiți de "spalati-va pe mâini" și "respectați regulile"? Cu ce? Spalati-va voi fără apă, eu nu știu să fac asta.

  Raportează
 • postat de Ca s-o zicem pe fata... Marți, 10 Martie 2020 09:46 77.111.247.*** Link la comentariu
  7
  10

  La ,,Inconştienţa lumii şi nerespectarea regulilor" se mai adauga si atitudinea complice a presei la jocurile politice iresponsabile ale conducerii de la Bucuresti care pune pe primul plan voturile si consolidarea puterii obtinute asa cum toata lumea cu mintea la cap a vazut-o si o stie, fara sa fie interesata de soarta cetatenilor a caror atentie o deturneaza si o deruteaza prin tot felul de mesaje transmise prin presa, mesaje contradictorii si inconstiente (gen ,,nu e cazul sa intram in panica...situatia e sub control") pentru a avea ragazul necesar sa-si puna in aplicare in liniste si fara presiune strategiile lor politice si electorale, obtinerea, consolidarea si amplificarea puterii fiind singura lor preocupare.

  In tot timpul asta, virusul care a luat viata a peste 4000 de oameni pe toata planeta (dintre care aproape 500, chiar aici, ,,la noi'' , in Italia !!!) se raspandeste in voie prin Romania...

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.