O gălăţeancă, ambasador extraordinar și plenipotențiar al României în Malaezia

O gălăţeancă, ambasador extraordinar și plenipotențiar al României în Malaezia
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Gălăţeanca Nineta Bărbulescu a fost acreditată ambasador extraordinar și plenipotențiar al României în Malaezia, cu reședința la Kuala Lumpur, prin Decretul nr. 30/2021, semnat de preşedintele României Klaus Iohannis. Documentul a fost publicat în Monitorul Oficial al României. Acreditarea s-a făcut la propunerea Guvernului și este contrasemnată de premierul Florin Cîțu.

Aşa cum aţi putut afla din ziarul “Viaţa liberă”, în ianuarie anul acesta, Nineta Bărbulescu, propusă de Ministerul Afacerilor Externe ambasador al României pentru Malaezia şi Brunei Darussalam, a primit aviz favorabil, după ce a fost audiată de Comisiile reunite pentru politică externă și pentru comunitățile de români din afara granițelor țării din Senat și Camera Deputaților.

Reamintim că Nineta Bărbulescu, gălăţeancă prin naştere şi educaţie, a fost ambasador extraordinar și plenipotențiar al României în Australia și (nerezident) pentru Noua Zeelandă, Fiji, Kiribati, Nauru, Samoa, Insulele Solomon, Tuvalu şi Vanuatu.

Citit 4898 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Martie 2021 15:53

2 comentarii

 • postat de Sandu
  Joi, 04 Martie 2021 08:22
  89.39.81.***
  A facut ceva pentru Galati sau mai bine zis pentru Damen .Nu trebuie blamata pentru asta.Multi altii care au fost ministri secretari de stat sau prefecti nu au lasat nicio urma.
  0
  4
  Raportează
 • postat de IONEL
  Miercuri, 03 Martie 2021 10:34
  86.124.205.***
  Bineînțeles ,o capacitate intelectuală marcă progresisto-maoistă de talie mondială
  2
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.