Cea mai bogată gălăţeancă din lume a născut

Cea mai bogată gălăţeancă din lume a născut
Evaluaţi acest articol
(42 voturi)

Supranumită „cea mai bogată româncă din lume” sau „românca mai bogată decât Ţiriac”, gălăţeanca Anca Verma a adus pe lume, sâmbătă, 6 iulie, un băieţel de toată frumuseţea. Vestea cea mare a fost făcută publică de fericitul tătic, miliardarul indian Abhishek Verma, soţul gălăţencei, care s-a grăbit să-i ureze: „Bine ai venit pe lume, micuţule!”.

„Suntem nespus de bucuroși să vă anunţăm că fiul nostru s-a născut astăzi, 6 iulie 2024, la ora 11,37 AM. Inimile noastre sunt pline de iubire și recunoștință în timp ce sărbătorim acest nou capitol din viața noastră.

Fiul nostru poartă spiritul răposatei sale bunici, Veena Verma, care ne-a părăsit pe 6 februarie 2024, și pe al bunicului său, Shrikant Verma, care s-a stins din viață în 1986. Moștenirea lor dăinuie prin el. Mulțumesc pentru toată dragostea și binecuvântările transmise. Suntem încântați să pornim împreună în această frumoasă călătorie”, este comunicatul oficial de presă al familiei Verma.

Mai mult, Abhishek a oferit urmăritorilor de pe Facebook şi un filmuleţ cu imagini de dinaintea momentului naşterii, dar şi primele fotografii ale bebeluşului.

Trebuie să ştiţi că, în India, legile interzic medicilor să dezvăluie ce sex va avea copilul din pântecele mamei. Deci şi soţii Verma au aflat că au un băieţel după ce s-a născut.

Reamintim că în ediţia din 16 iunie a rubricii Tv Mania, am scris despre sarcina Ancăi Verma şi despre nerăbdarea şi binecuvântarea pe care o simt soţii Verma în aşteptarea noului membru al familiei. Mai ales că, pe 3 iunie, Anca şi Abhishek au aniversat 12 ani de la căsătoria lor în ritualul indian.

Despre gălăţeanca Anca Neacşu, devenită, prin căsătorie, Anca Verma, aţi mai putut citi în ziarul "Viaţa liberă". De profesie inginer, fostă Miss România, Anca va împlini 37 de ani pe 8 august. Este implicată atât în viaţa profesională a soţului său, cât mai ales în activitatea caritabilă pe care o desfăşoară. Familia Verma este una dintre cele mai proeminente și influente familii din lumea politicii şi a afacerilor din India.

Pentru a încheia în stil indian, nu ne rămâne decât să-i urăm micuţului Verma: „Să munceşti ca un gujrati, să mănânci ca un rajasthani, să cânţi ca un bengali, să dansezi ca un punjabi, să zâmbeşti ca un kashmiri, să trăieşti ca un goan...”.

Citit 15181 ori Ultima modificare Marți, 09 Iulie 2024 11:57

5 comentarii

 • postat de Octav
  Luni, 08 Iulie 2024 08:16
  5.13.139.***
  Cancan ieftin!
  0
  3
 • postat de Nu ne reprezintă
  Luni, 08 Iulie 2024 08:08
  86.124.201.***
  Ce porcărie. Mi-e ruşine cu asemenea concetateni.
  0
  3
 • postat de Goe
  Luni, 08 Iulie 2024 04:38
  109.166.131.***
  De parcă averea ar fi fost făcută de ea. Singurul merit al ei a fost acela ca a fost Miss,ceea ce ne spune multe ! Banul rezolvă tot . Din păcate multe fete nu mai știu ce este dragostea ! Singura lor dragoste fiind banii !
  4
  41
 • postat de comunismul
  Duminică, 07 Iulie 2024 21:30
  5.13.128.***
  bai da mai lasati-ma! nu ma intereseaza!
  7
  57
 • postat de Gigel
  Duminică, 07 Iulie 2024 18:29
  5.13.194.***
  As cita din Parazitii...
  8
  62

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro