DAMEN SHIPYARDS GALAŢI - CONSTRUIM PE BAZE SOLIDE

DAMEN SHIPYARDS GALAŢI - CONSTRUIM PE BAZE SOLIDE
Evaluaţi acest articol
(43 voturi)

2018 este un an aniversar. Întreaga ţară sărbătoreşte anul acesta 100 de ani de la Marea Unire. Tot în acest an, aici la Galaţi, în oraşul cu o îndelungată tradiţie în construcţii navale, sărbătorim 125 de ani de la înfiinţarea şantierului. Noi, cei din Șantierul Naval Damen Galați, suntem foarte mândri de moștenirea maritimă a țării noastre şi de rolul pe care compania noastră l-a avut în consolidarea acesteia - incluzând lunga serie de nave livrate de-a lungul timpului către Marina Militară Română.

Din anul 1999, când şantierul nostru s-a alăturat grupului de Șantiere Navale Damen, am continuat tradiția construirii unei game variate de nave complete şi complexe, printre care amintim super iahturi, nave de cercetare şi nave tip offshore dar şi nave militare.

Însă nu totul se rezumă la muncă! Chiar și în aceste vremuri noi ştim să ne distrăm. Pentru a marca ocazia istorică a celor 125 de ani de tradiție navală, organizăm o petrecere aniversară pe data de 15 august. Evenimentul este destinat tuturor angajaților și subcontractorilor noștri, împreună cu familiile lor. Se promite a fi o seară incendiară, cu multe surprize pentru invitaţi.

De asemenea, dorim să marcăm această aniversare prin deschiderea unei expoziții de fotografii, cărți poștale, hărți, cărți și alte obiecte speciale care ilustrează bogata istorie a șantierului de la Galați. Expoziția va fi deschisă publicului larg începând cu 2 septembrie 2018 până la sfârșitul anului. Pentru organizarea acestei expoziții avem deosebita plăcere a de colabora cu distinșii noștri parteneri de la Muzeul de Istorie ”Paul Păltănea” Galați, Biblioteca Judeţeană ”V.A. Urechia”, Centrul Cultural „Dunărea de Jos“ Galaţi, Serviciul Judeţean al Arhivelor Naţionale Galaţi, Muzeul Național al Marinei Române și Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, cărora le suntem foarte recunoscători pentru ajutorul acordat în realizarea şi întregirea acestei colecții. Mulțumirile noastre le adresăm și Primăriei Galați pentru susținerea continuă a șantierului naval ca parte integrantă a economiei și istoriei orașului, dar şi angajaților actuali şi foștilor noştri angajați. Fără bunăvoinţa lor de a ne împrumuta obiecte de mare valoare sentimentală din colecțiile lor personale, pentru a le prezenta în cadrul expoziției, aceasta nu ar fi putut prinde viaţă.

Avem deosebita plăcere să vă invităm alături de noi la sărbătorirea acestei ocazii speciale. În acest moment unic, nu numai că vom evoca trecutul ilustru al șantierului nostru naval, dar ne vom îndrepta privirea şi asupra viitorului. Ca membru al Grupului de Șantiere Navale Damen care cuprinde 34 de companii din întreaga lume, ce deservesc toate sectoarele industriei maritime, cu o experienţă bogată în proiectare şi construcții navale, avem încredere într-un viitor luminos.

Vom fi ce am fost (în cei 125 de ani de istorie) şi chiar mai mult decât atât!

Dacă vă interesează o carieră în domeniul naval alături de noi, vă aşteptăm să scriem istorie împreună! Vizitaţi pagina noastră de internet www.damen.com, secţiunea Cariere sau veniţi la sediul companiei pentru a depune un CV. Suntem interesaţi să vă cunoaştem!

(P)

 

Citit 5104 ori Ultima modificare Miercuri, 15 August 2018 10:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.