Portalul ANAF, blocat

Portalul ANAF, blocat

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Portalul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) era inaccesibil, vineri, din cauza suprasolicitării. Mesajul cu care îi întâmpina pe cei care încercau să-l acceseze era următorul: „În prezent, portalul ANAF generează erori de accesare, deoarece resursele TIC disponibile sunt suprasolicitate. Se identifică soluţii de utilizare optimă a tuturor resurselor. Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente! Vă mulţumim pentru înţelegere!”.
Este încă o dovadă că resursele informatice ale acestei agenţii, de altfel cu obiective declarate foarte ambiţioase, sunt cu mult sub cele necesare.
Totodată, pe pagina principală a portalului erau indicate linkuri pentru depunerea declaraţiei unice, pentru depunerea declaraţiilor fiscale, precum şi pentru verificarea stării depunerii declaraţiilor.

Citit 924 ori Ultima modificare Vineri, 11 Ianuarie 2019 18:50

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro