Aplicația web pentru alegerea furnizorului de gaze a fost actualizată

Aplicația web pentru alegerea furnizorului de gaze a fost actualizată
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Aplicația web pentru compararea ofertelor-tip de furnizare a gazelor naturale a fost actualizată de către ANRE, în scopul de a le oferi consumatorilor informații personalizate și cât mai detaliate, pentru a-i ajuta să își aleagă oferta-tip ce corespunde cel mai bine nevoilor lor.

Utilizatorii aplicației pot accesa acum informații privind documentele necesare încheierii contractelor de furnizare a gazelor naturale, pot vizualiza sau descărca modelul de contract de furnizare sau documentele necesare încheierii contractelor, pot să se informeze cu privire la modalitatea de transmitere către furnizori a documentelor necesare încheierii contractelor de furnizare şi pot vizualiza cu uşurinţă principalele informaţii cuprinse în oferta-tip. De asemenea, utilizatorii pot introduce datele referitoare la consumul lunar şi la preţul de furnizare din contractul actual, astfel putând să vizualizeze informaţii comparative utile în alegerea ofertei-tip care le convine cel mai mult, rezultatul comparaţiei luând în calcul şi valoarea lunară a componentei fixe (abonamentului), dacă aceasta există.

Și ofertele-tip introduse de furnizorii de gaze naturale au acum un grad mai mare de personalizare. Utilizatorii au la dispoziție noi criterii de selecție, cum ar fi tipul prețului gazelor naturale din oferta-tip (fix sau variabil) și pot verifica dacă în prețul ofertelor-tip respective și o componentă fixă (abonament). De asemenea, ofertele afişate conform criteriilor de selecţie introduse pot fi ordonate descrescător sau crescător în funcţie de prețul gazelor naturale, de tariful de transport, de preţul de furnizare, de estimarea valorii facturii lunare, de valoarea economiei/costului suplimentar lunar etc.

Citit 1473 ori Ultima modificare Joi, 01 Octombrie 2020 17:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.