Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) precizează că, în cazul angajatorilor care declară trimestrial obligaţiile fiscale aferente veniturilor din salarii şi asimilate salariilor și care, din acest considerent, nu au avut posibilitatea transmiterii documentelor aferente cererii pentru decontarea a 41,5% prin intermediul platformei aici.gov.ro în perioada în care platforma a fost utilizabilă pentru accesarea acestei măsuri, au în continuare posibilitatea transmiterii cererii și a documentelor necesare (aferente lunilor iulie și august) prin mijloace electronice, prin e-mail, direct agenției județene pentru ocuparea forței de muncă în raza căreia au sediul social. În consecință, angajatorii gălățeni care figurează în categoria menționată mai sus pot transmite solicitările pentru iulie și august până pe 25 octombrie, la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Solicitanții sunt rugați ca, pentru o bună funcționalitate a formularelor PDF, să nu utilizeze browserul pentru deschidere, ci să descarce formularele cu aplicații dedicate (de exemplu: ultima versiune Adobe Reader).

Citit 769 ori Ultima modificare Joi, 15 Octombrie 2020 16:30

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro