Controale ITM în construcții

Controale ITM în construcții

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

Inspectoratul Teritorial de Muncă Galați desfășoară, în perioada aprilie-octombrie 2021, acțiuni de control la angajatorii gălățeni din construcții. Verificările vor viza modul de respectare a cerinţelor minime de securitate şi sănătate în muncă la lucrările din domeniul construcţiilor, precum și implementarea măsurilor necesare pentru asigurarea securităţii şi sănătatea lucrătorilor de pe şantierele temporare sau mobile.
Controalele inspectorilor de muncă reprezintă cea de-a doua etapă a unei campanii naționale de verificări a cerințelor minime de securitate în domeniul construcțiilor. În prima etapă, desfășurată în lunile februarie și martie, 50 de companii gălățene care fac parte din grupul-ţintă (angajatori şi lucrători care îşi desfăşoară activitatea în domeniul construcţiilor: cod CAEN 41, 42 şi 43) au primit informări cu privire la măsurile legale de prevenire și protecție a lucrătorilor.
Din această lună, măsurile pe care le-au implementat (sau nu!) vor fi verificate de inspectorii ITM.

Citit 749 ori Ultima modificare Miercuri, 21 Aprilie 2021 17:55

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro