Termen-limită pentru achitarea impozitelor locale

Termen-limită pentru achitarea impozitelor locale
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Gălățenii care, la sfârșitul anului 2020, dețineau în proprietate mașini, clădiri sau terenuri datorează statului, în acest an, impozit pentru fiecare dintre proprietățile amintite. Aceste impozite locale se pot achita în două tranșe egale, termenele legale fiind 31 martie și 30 septembrie. Vă reamintiți, probabil, valul de somații de plată trimis de Primărie celor care au întârziat achitarea primei tranșe. Cei care nu achită diferența de plată până la data de 30 septembrie riscă majorări de întârziere de 1 la sută pe lună, până la achitarea integrală a impozitelor aferente anului 2021.

Citit 1762 ori Ultima modificare Luni, 20 Septembrie 2021 00:25

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro