Un fost prim-procuror, în CA-ul AFDJ Galați

Un fost prim-procuror, în CA-ul AFDJ Galați
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Ministrul Transporturilor și Infrastructurii, vicepremierul Sorin Grindeanu, a revăzut și adăugit Consiliul de Administrație al Regiei Autonome "Administrația Fluvială a Dunării de Jos" Galați.

Anul 2021 a fost unul destul de furtunos la nivelul structurilor de conducere din AFDJ Galați, reflectând inclusiv răsturnările de situație de pe scena politică națională. Ministerul Transporturilor a trecut de la PNL la USR, apoi înapoi la PNL, pentru ca, în cele din urmă, din noiembrie 2021, odată cu formarea Guvernului Ciucă, portofoliul să revină PSD. Prin urmare, era de văzut cum se va reflecta asta în structurile instituțiilor subordonate.

În cazul AFDJ Galați, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, nu a optat, cel puțin deocamdată, pentru niște modificări de anvergură. Astfel, din cei șapte membri ai CA-ului administrației fluviale (numiți în octombrie, când Ministerul Transporturilor era condus de Dan Vîlceanu - n.r.), cinci au fost reconfirmați în funcție, respectiv: Angela Stela Ivan (care este în prezent și director general al AFDJ Galați), Emanoil Porumb, Gheorghe Lucian Mihai, Dulceață Teodor și Chiru Laurențiu Marian. Din CA nu mai fac parte Ileana Sorocoleț și Zamfir Julien Dorian. În schimb, ca membru în noul CA apare Fănel Mihalcea, care printre altele a fost și prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila.

Noul CA al AFDJ Galați are tot un caracter provizoriu, fiind numit pe o perioadă de patru luni, cu posibilitatea de prelungire a mandatului până la șase luni.

Citit 2592 ori Ultima modificare Joi, 24 Februarie 2022 01:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.