Seminarii web, noul serviciu electronic de la ANAF

Seminarii web, noul serviciu electronic de la ANAF
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Galați informează că, din această lună, la dispoziția contribuabililor va fi pus un nou serviciu electronic al ANAF, seminariile web, sesiuni online de informare pe diferite teme de interes. În luna mai, temele seminariilor vor viza, în mod exclusiv, completarea și depunerea Declarației unice privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice (formularul 212), care trebuie completată și depusă până pe 25 mai.

Pentru completarea și depunerea declarației unice, informații pot fi obținute și pe alte căi: apelând Call-center-ul ANAF (telefon: 031.403.91.60), prin e-mail (accesând formularul de contact disponibil pe portalul ANAF) sau urmărind canalul de Youtube al ANAF, unde vor fi publicate materiale video/modele de completare a Declarației unice.

Lista seminariilor ce se vor susține lunar și linkul pentru înscrierea participanților se vor publica pe site-ul ANAF, în secțiunea Asistență contribuabili - Servicii oferite contribuabililor.

Citit 656 ori Ultima modificare Vineri, 13 Mai 2022 01:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.