Florin Spătaru: România poate deveni un jucător important la nivel european în industria aeronautică

Florin Spătaru: România poate deveni un jucător important la nivel european în industria aeronautică
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Ministrul gălăţean al Economiei, Florin Spătaru, a afirmat, vineri seară, că industria aeronautică românească are viitor, putând deveni un jucător important la nivel european şi regional.

"Industria aeronautică românească are viitor. Putem dezvolta capabilităţi pentru industria aeronautică şi să devenim un jucător important la nivel european şi la nivel regional", a scris, pe Facebook, Florin Spătaru, după o vizită la Avioane Craiova SA, companie din subordinea Ministerului Economiei care are ca obiect de activitate proiectarea şi producţia de avioane militare, servicii pentru aviaţia civilă, reparaţii aeronautice.

Ministrul a apreciat că demonstraţia de zbor a aeronavei IAR-99 Şoim "a fost punctul culminant şi cel mai emoţionant moment al vizitei de la Craiova". "Am vizitat Secţia Structuri Aeronautice şi Procese Speciale şi Secţia Montaj şi Întreţinere Aeronave, unde am discutat cu o parte dintre angajaţi despre condiţiile de muncă. Am fost impresionat de energia pozitivă cu care am fost primit şi îmi doresc să revin la Avioane Craiova pentru a concretiza planurile investiţionale despre care am vorbit", a mai scris ministrul.

Citit 800 ori Ultima modificare Sâmbătă, 14 Mai 2022 10:45

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro