54.500 de euro în beneficiul IMM-urilor

54.500 de euro în beneficiul IMM-urilor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În viitor, IMM-urilor gălăţene n-ar trebui să le mai fie prea greu să acceseze fonduri europene. Ele ar putea beneficia de o reţea de asistenţă specifică din partea autorităţilor locale, a instituţiilor financiare sau de învăţământ.

Alături de oraşe din Germania, Spania, Slovenia, Anglia, Austria, Franţa, Italia şi Portugalia, municipiul Galaţi este partener în proiectul „Acţiuni integrate pentru încurajarea şi finanţarea economiilor inovative şi a IMM-urilor (FIN-URB-ACT)” care se desfăşoară în cadrul Programului Operaţional de Cooperare Interregională URBACT II şi are o durată totală de 36 luni.

Aleşii locali au fost de acord cu participarea la acest proiect în valoare totală de 710.000 de euro. Totodată au votat şi bugetul care îi revine municipiului Galaţi în calitate de partener – 54.500 euro (cu TVA).

Contribuţia proprie în proiect, este în sumă de 10.900 euro (cu TVA), iar 43.600 euro reprezintă resursele financiare necesare implementării optime a proiectului în condiţiile rambursării/decontării ulterioare a cheltuielilor eligibile din instrumente structurale.

Citit 731 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.