1 plus 1 trebuie să facă 2

1 plus 1 trebuie să facă 2
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ziua Mondială a Contabilului Român a fost sărbătorită, ieri, şi la Galaţi, la fel ca în toate celelalte 41 de filiale ale Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România (CECCAR).

A fost o sărbătoare a profesioniştilor contabili, care a marcat şi aniversarea a 90 de ani de la înfiinţarea CECCAR, care, în anii ´30 ai secolului trecut, era unul din cele mai reprezentative organisme ale profesiei din Europa şi din lume, demonstrat şi de faptul că în anul 1931 la Bucureşti a avut loc Congresul al VII-lea al CECCAR, concomitent cu Congresul Mondial al Contabilităţii.

La Galaţi, în sala de conferinţe a Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii din incinta Grădinii Botanice, s-au înmânat diplome de merit reprezentanţilor instituţiilor cu care CECCAR colaborează, s-au rostit cuvinte frumoase, mulţumiri, felicitări şi urări reciproce de succes. S-a prezentat apoi topul local al celor mai bune societăţi membre CECCAR, iar sărbătoarea a continuat până seara.

„Ziua de 21 septembrie constituie un prilej pentru a le aduce un omagiu tuturor celor care au luptat sau au sprijinit activităţile CECCAR şi, nu în ultimul rând, experţilor contabili şi contabililor autorizaţi – aceşti furnizori de încredere şi de securitate financiară – care au asigurat unitatea şi au dat puterea şi resursele necesare tuturor realizărilor din profesia contabilă”, ne-a declarat preşedintele CECCAR Galaţi, Ecaterina Necşulescu.

Din cuvântările numeroşilor invitaţi prezenţi, am reţinut spusele Ninei Chebac: „1 şi cu 1 este egal cu 2, nu aşa cum vrea conducătorul vreunei instituţii”. Deşi, jurnalistic vorbind, pentru noi e mai interesant atunci când este exact invers.

Citit 1418 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.