Festivitate de premiere a performanței în afaceri

Festivitate de premiere a performanței în afaceri
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Patronatul Întreprinderilor Mici și Mijlocii Galați organizează joi, 21 septembrie, în parteneriat cu Consiliul Județean (CJ) Galați, gala anuală de premiere a celor mai performante companii din mediul de afaceri gălățean.

La festivitate sunt așteptați să participe reprezentanți ai patronatelor reunite în cadrul Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR), ai autorităților publice locale și județene, reprezentanți ai mediului universitar, financiar-bancar, ai unor instituții care, într-un fel sau altul, au legătură cu activitatea mediului de afaceri gălățean.

Ziua dedicată întreprinzătorilor va avea și o latură formativă, menită să contribuie la adaptarea mediului de afaceri local la noile provocări ale mediului economic. În acest sens, cu începere de la 11.00, la sala de conferințe a CJ Galați se va desfășura simpozionul cu tema „Calitatea forței de muncă – factor esențial în creșterea productivității muncii. Necesitatea reducerii deficitului forței de muncă, precum și a impozitării excesive a acesteia”.

Așa cum stă bine unei gale dedicate performanței, firmele gălățene cu cele mai bune rezultate obținute în ultimul an de activitate vor fi prezentate și aplaudate la scenă deschisă, în cadrul festivității care se va desfășura, cu începere de la ora 15.00, la Teatrul Dramatic ”Fani Tardini”. Gala va beneficia de un plus de eleganță, talent și rafinament, grație momentelor artistice pregătite de îndrăgita actriță a Teatrului ”Bulandra”, Daniela Nane, și de violoncelistul Adrian Naidin.

Festivitatea se va încheia cu ciocnirea unei cupe de șampanie în cinstea întreprinzătorilor gălățeni.

Citit 835 ori Ultima modificare Marți, 19 Septembrie 2023 01:27

1 comentariu

  • postat de Oxana
    Miercuri, 20 Septembrie 2023 01:06
    95.77.107.***
    Culmile evazionismului la orasul dunarean, Sa premiezi datornicii la stat, posesorii de limuzine de sute de mii de euro, case si altele, cu cifre de afaceri de 1000-2000 euro.Ca restul este ascuns de contabili.Ba au mai primit si ajutoare in pandemie pentru supertelefoane si masini noi, ca dna nu e.
    1
    1

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.