Cât costă desfundatul ţevilor?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Aleşii locali au votat la recenta şedinţă tarifele practicate de către SC Apaterm SA Galaţi pentru lucrări de desfundat coloane baie şi bucătărie cu diferite lungimi.

Potrivit documentelor care însoţesc hotărârea, preţurile sunt fundamentate astfel încât să acopere cheltuielile cu forţa de muncă implicată şi cu materialele utilizate. Cota de cheltuieli indirecte este de 17,247 la sută,  iar cota de profit este de 5 la sută.

Desfundarea unei conducte din baie cu diametrul de 110 mm cu o lungime de 5 – 10 metri va costa 58 de lei. Pentru fiecare cinci metri în plus, tariful creşte simţitor.

Aşa se face că tariful pentru desfundare conductă baie cu o lungime peste 20 metri vă va scoate din portofel 164 de lei. Desfundarea unei conducte din bucătărie cu diametrul de 75 mm şi o lungime între  5 şi 10 metri porneşte de la 32 de lei şi ajunge la 96 de lei în cazul unei conducte de peste 20 de metri.

Aleşii au votat şi cota de 50 la sută pe care trebuie să o vireze la bugetul local SC Apaterm SA Galaţi din sumele încasate pe baza tarifelor aprobate mai sus,  în cazul în care pentru prestarea acestor servicii sunt utilizate bunuri concesionate sau date în folosinţă de Consiliul Local Galaţi.

Atenţie ce aruncaţi în chiuvete, dacă nu vreţi să aruncaţi bani în canalizare!

Citit 882 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.