Facilitățile bancare cele mai apreciate de IMM-uri

Facilitățile bancare cele mai apreciate de IMM-uri
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Facturarea online şi contabilitatea online sunt printre facilităţile digitale cele mai apreciate de PFA-urile din România

Conform unui studiu recent realizat de Visa cu privire la nevoile IMM-urilor, facilităţile pe care PFA-urile din România le consideră ca fiind cele mai utile sunt cardul pentru combustibil (73 la sută dintre respondenţi), plăţile în timp real (72 la sută), cardurile virtuale (71 la sută), serviciile de e-facturare (68 la sută), serviciile de contabilitate online (65 la sută) şi serviciile medicale (64 la sută). Primele două beneficii din punct de vedere al unicităţii, menţionate de cele mai multe PFA-uri, au fost serviciile de e-facturare şi cele de contabilitate online. Beneficiile unice sunt cele considerate speciale, deosebite de cele la care au acces micile companii.

PFA-urile şi, per ansamblu, întreprinderile mici şi mijlocii reprezintă pilonul de susţinere al fiecărei economii, acestea având, atât în Europa, cât şi în România, o pondere semnificativă în totalul afacerilor, se subliniază în studiul companiei bancare.

Citit 835 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Noiembrie 2023 14:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.