Mazăre şi BMW-ul

Mazăre şi BMW-ul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Nonconformistul primar al Constanţei a intrat cu maşina prin geamul unui showroom  şi s-a oprit în mijlocul zecilor de spectatori * A coborât apoi, printre cioburi, alături de trei fete frumoase, le-a oferit cupe de şampanie, după care a început „sesiunea” de autografe şi poze cu admiratorii * Totul s-a întâmplat joi seara, la inaugurarea Complexului auto BMW APAN Motors, odată cu lansarea noului model BMW Seria 1

„Mazăre. Radu Mazăre”

Aşa a insistat primarul Constanţei să i se spună de către prezentatoarea showului organizat, joi seara, de APAN Motors, cu ocazia inaugurării unicului complex auto BMW din zona Galaţi-Brăila. Radu Mazăre a intrat cu maşina direct prin geamul showroomului, oprindu-se în mijlocul sălii şi în lumina reflectoarelor, fiind înconjurat imediat de o mulţime de fete frumoase.

„Nu aveam cum să refuz o asemenea invitaţie, mai ales că urma să trec cu maşina printr-o fereastră. La început mi-au spus că va fi un geam de zahăr, dar când am ajuns aici, am aflat că respectivul geam s-a spart! A trebuit să le ofer câteva «shot-uri» frumoaselor domnişoare care au urcat lângă mine, ca să aibă curaj atunci când trecem cu maşina printr-un geam adevărat”, a spus Radu Mazăre.

Unicul complex auto BMW din zona Galaţi-Brăila

Evenimentul al cărui invitat-surpriză a fost Mazăre l-a constituit inaugurarea  oficială a dealerului BMW – APAN Motors şi lansarea celui mai nou model BMW, Seria 1, eveniment prin care Grupul APAN a marcat încă o dată împlinirea a 20 de ani de existenţă.

Având sediul pe DN 22B (şoseaua-dig Brăila-Galaţi) la km.4, Grupul APAN reprezintă cu succes şase mărci auto în Galaţi şi Brăila, complexul inaugurat joi incluzând unicul service BMW din zonă, pe o rază de 200 de kilometri.

Activitatea BMW a demarat în august 2011, fiind auditată de BMW Grup, audit care confirmă respectarea sută la sută a standardelor BMW, atât în ceea ce priveşte serviciile de vânzare, cât şi a celor de service. Complexul integrat BMW, care asigură vânzare de maşini noi şi rulate, servicii de întreţinere în garanţie şi postgaranţie, ocupă o suprafaţă construită de 2.600 mp, cu un teren de 6.300 mp. Numai investiţia în clădire şi echipamente depăşeşte 1,5 milioane de euro.

Service-ul include 6 posturi de lucru şi este dotat cu cele mai performante echipamente. Echipa de service este formată din oameni cu o bogată experienţă şi care au participat la cursurile de formare BMW.

Cutie de viteze automată cu 8 trepte pentru Seria 1

Primul model BMW Seria 1 s-a lansat în 2004, o generaţie care a depăşit deja cifra de 1 milion de exemplare vândute. Acum, în premieră pentru marcă, BMW Sport Line şi BMW Urban Line oferă posibilităţi suplimentare de personalizare, prin echipamente şi dotări exclusiviste de design interior şi exterior.

Punctul maxim de interes este domeniul motorizărilor, noul Seria 1 având o gamă de propulsoare în 4 cilindri, benzină sau diesel, cu noua tehnologie BMW TwinPower Turbo. În plus, este prima maşină de clasă compactă care poate fi echipată cu o cutie automată de 8 trepte.

Citit 1644 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.