Consiliul IMM-urilor, reprezentat la nivel european

Consiliul IMM-urilor, reprezentat la nivel european
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Președinte CNIPMMR, Florin Jianu, a fost ales în poziția de vicepreședinte SMEunited, cea mai înaltă funcție deținută de un român la nivel european în cadrul organizațiilor partenerilor sociali. Anunțul a fost făcut, pe 1 decembrie, la Bruxelles, noua conducere a organizației - ce reprezintă 23 de milioane de IMM-uri la nivel european și este partener social al instituțiilor europene - urmând să-și exercite mandatul în perioada 2024-2026.

Din cadrul CNIPMMR face parte și Patronatul IMM-urilor Galați.

"Voi reprezenta la nivel european IMM-urile românești și îi asigur pe toți că mandatul meu va fi unul în care voi lupta pentru simplificare, pentru instrumente financiare dedicate IMM-urilor, dar și pentru o legislație europeană inteligentă. România trebuie, prin reprezentanții pe care îi trimite la Bruxelles, să acționeze la un nivel profesional înalt și la un nivel care să ne reprezinte pe toți cu mândrie", a declarat Florin Jianu.

SMEunited a fost înființată în 1979 și este asociația IMM-urilor din Europa, cu aproximativ 70 de organizații membre, din peste 30 de țări.

Citit 658 ori Ultima modificare Luni, 04 Decembrie 2023 11:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.