Verificări ITM pe piața produselor industriale

Verificări ITM pe piața produselor industriale
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Galați a dat publicității bilanțul campaniei de supraveghere a pieței produselor industriale, efectuate în ultimul trimestru al anului trecut, din domeniul de competență al Inspecției Muncii.

După o acțiune de informare și conștientizare, la care au participat 23 de angajatori din Galați, au fost verificate, pe parcursul ultimelor trei luni din 2023, următoarele categorii de produse: grupuri electrogene, scule de mână electrice, echipamente individuale de protecție (mănuși, măști, combinezoane), conductori și cabluri electrice, echipamente individuale de protecție utilizate de către pompieri (costume și cizme de protecție, bocanci, căști și mănuși de protecție etc.), articole pirotehnice categoria F1, P1.

S-au efectuat 18 vizite de inspecție la producători, importatori și distribuitori de produse acoperite de opt acte normative sectoriale din domeniul de competență al Inspecției Muncii și au fost evidențiate în baza de date la nivel național 103 produse. În unitățile verificate, inspectorii de muncă au prezentat informații privind aspecte importante ale activității de supraveghere a pieței produselor, potrivit ITM.

Citit 1358 ori Ultima modificare Duminică, 21 Ianuarie 2024 17:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.