Producţia de carne de ovine şi caprine a înregistrat o scădere cu aproape 12 la sută în februarie 2024, la 1.686 de tone, de la 1.911 tone în ianuarie 2024, însă, raportat la februarie 2023, s-a consemnat o creştere cu 3,12 la sută, potrivit INS. În februarie 2024 au fost sacrificate 110.000 de oi şi capre, în scădere faţă de cele 127.000 de capete în luna anterioară. În februarie anul trecut, numărul ovinelor şi caprinelor sacrificate a totalizat 108.000 de capete.
Producția de carne de ovine și caprine Scris de Ovidiu Amălinei


Ovidiu Amălinei
Articole recente - Ovidiu Amălinei
Se pot depune cereri de plată pe schemele de silvomediu Românii şi-au redus cheltuielile la strictul necesar Tot ce trebuie să știi despre cauzele și tratamentul migrenelor Ce este terapia cu lumină roșie şi ce beneficii are Mănăstirea ”Sf.Trifon” va găzdui un muzeu dedicat agriculturii
Mai multe din această categorie: