Atenționare pentru fermierii din sectorul viticol

Atenționare pentru fermierii din sectorul viticol
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Din cauza devansării perioadei de vegetație cu aproximativ două săptămâni, Oficiul Fitosanitar Galați avertizează fermierii din sectorul viticol că, în perioada imediat următoare, vor primi un buletin de avertizare pentru combaterea manei, făinării și a dăunătorilor, înainte de înflorit.

Oficiul gălățean recomandă utilizarea de produse de protecție a plantelor omologate, de preferat sistemice, pentru acoperirea organismelor dăunătoare prezentate, perioada de înflorire la vița-de-vie putând începe la 15 mai, în funcție de evoluția climatică, față de 25-30 mai, în anii normali.

Citit 5482 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Aprilie 2024 15:14

1 comentariu

 • postat de magis
  Miercuri, 24 Aprilie 2024 15:28
  89.121.200.***
  Ar fi o idee buna sa publicati regulat avertizarile celor de la fitosanitar.
  0
  7

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro