Venituri din accize de 12 miliarde de lei

Venituri din accize de 12 miliarde de lei
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Veniturile din accize la bugetul general consolidat au însumat 11,98 miliarde de lei, după primele patru luni ale anului, înregistrând o contracţie de 8,4 la sută, informează Ministerul Finanțelor.

Rezultatul a fost determinat de scăderea încasărilor din accizele pentru produsele din tutun (-27,1 la sută an/an). Totodată, încasările din accizele pentru produsele energetice înregistrează în perioada analizată o creştere de 11,9 la sută (an/an), susţinută de o dinamică pozitivă a consumului de carburanţi.

Citit 947 ori Ultima modificare Joi, 30 Mai 2024 11:34

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro