Chinezii vor să CONSTRUIASCĂ la Galaţi APARTAMENTE IEFTINE

Chinezii vor să CONSTRUIASCĂ la Galaţi APARTAMENTE IEFTINE
Evaluaţi acest articol
(68 voturi)

Primarul Marius Stan a anunţat în şedinţa de miercuri, 30 septembrie, a Consiliului Local că a primit o scrisoare de intenţie din partea unei firme chineze dornice să investească în Galaţi.

"O firmă foarte-foarte mare din China, China Civil Engineering Construction Corporation (CCECC), care anul trecut a înregistrat o valoare totală a contractelor nou-semnate de 13,8 miliarde USD şi o cifră de afaceri de 3,28 miliarde USD, şi-a manifestat intenţia în scris de colabora cu Primăria municipiului Galaţi, în domeniul construcţiilor rezidenţiale şi nu numai. Firma are competenţe pe tot ceea ce înseamnă infrastructură, autostrăzi, poduri, clădiri, lucrări municipale. Trebuie să le dăm un răspuns agreat de toţi şi el nu poate fi decât pozitiv. Pe data de 9 îl vom avea musafir la Galaţi pe ambasadorul Chinei", a anunţat edilul.

În scrisoarea de intenţie semnată de Si Haiyang, care a ajuns pe masa aleşilor, CCECC propune un parteneriat în vederea dezvoltării unui amplu complex rezidenţial de blocuri de apartamente, ieftine şi sociale.

"Propunerea noastră presupune ca municipalitatea să pună la dispoziţie terenul necesar construcţiei şi infrastructura de servicii specifice. De cealaltă parte, compania noastră va furniza finanţarea necesară, planurile construcţiei, asistenţa tehnică pe parcursul realizării construcţiei şi construcţia propriu-zisă a blocurilor de apartamente, noi vom finaliza integral proiectul şi vom livra locuinţele «la cheie», cu finisajele şi dotările la nivelul de calitate agreat cu municipalitatea", se arată în document.

Firma mai precizează că prin administrarea în pieţele sale externe a numeroase proiecte în domeniile căilor ferate, autostrăzilor, podurilor, clădirilor şi lucrărilor municipale şi având un nivel excepţional de calitate a serviciilor a fost inclusă timp de 14 ani consecutivi între primii 225 de contractori internaţionali din lume.

Citit 6965 ori Ultima modificare Vineri, 02 Octombrie 2015 10:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.