Trofee şi plăci omagiale pentru clienţii şi partenerii tăi de afaceri

Trofee şi plăci omagiale pentru clienţii şi partenerii tăi de afaceri
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Toata lumea iubeste un trofeu, iar clientii tai nu fac exceptie. Un trofeu de o calitate superioara la momentul potrivit poate cimenta relatia companie-client, poate aminti clientului despre maretia ta si poate face cei mai multi clienti sa simta ca au facut ceva semnificativ. Si cu costurile mici de la Bograve.ro pentru plachete omagiale si trofee personalizate, este o idee excelenta de a pune in aplicare un program de recompensare. Dar atunci, cand ar trebui oferit un trofeu clientilor? Si pentru ce? Iata ce arata cercetarile noastre.

Dupa ce clientii tai termina semnarea tuturor documentelor, premiaza-i cu un trofeu inscriptionat cu titlul „Campionul Semnaturilor.” Este o recompensa frumoasa pentru semnarea contractelor in cate trei exemplare si pentru punerea parafei in locurile pe care le-ai indicat. Ia in considerare acest lucru: intr-un caz tipic, clientii se intorc acasa cu un plic umplut cu documente, ce sunt dovada unei afaceri profitabile pentru ambele parti si a unor servicii calitative pe care urmeaza sa le primeasca. Daca vor primi si un trofeu, va fi un motiv in plus pentru a sarbatori, pentru a face fotografii, pentru un tweet si o postare pe orice retea sociala. Mai mult decat atat, o placa omagiala pe polita semineului clientului va atrage intrebari din partea oaspetilor si a altor membri ai familiei acestuia, ceea ce duce la un potential de afaceri noi pentru tine.

De asemenea, poti incorpora aceste trofee intr-un program de loialitate. Oferirea de premii de recunoastere clientilor si partenerilor de afaceri poate fi mai eficienta daca este incorporata intr-un astfel de program. Prin combinarea unui program cu premii cu o campanie de discount-uri si oferte speciale va imbunatati eficienta ambelor programe. Acest lucru iti va oferi oportunitatea sa demonstrezi aprecierea companiei fata de clientul sau partenerul respectiv, sa reiei legatura cu un vechi partener de afaceri sau sa te conectezi cu clientii si sa dezvolti noi oportunitati de afaceri.

Acum este momentul potrivit pentru a demara un program de recompense bazat pe trofee personalizate. Costul este accesibil, iar atmosfera de „invinge sau fii invins” este palpabila in nisa ta. Pentru o data, distinge-te in multimea de companii oferind trofee si plachete omagiale celor mai buni clienti ai tai. Nu vei regreta.

Aratand recunoastere catre clienti vei alimenta opinia lor pozitiva despre afacerea ta si vei ajuta la construirea unei zone de amortizare fata de orice dificultati pe care le-ati putea intampina de-a lungul relatiei voastre. O aducere aminte vizibila a gratitudinii tale, aceste placi personalizate si premii pot ajuta la intarirea parerilor pozitive si la pastrarea afacerii in mintea clientilor atunci cand acestia au nevoie de servicii sau produse din domeniul in care activezi.

Printre companiile dedicate crearii de statui premii, trofee, insigne, placi omagiale si obiecte asemanatoare si care te pot ajuta sa creezi articolul ideal pentru baza ta specifica de clienti se numara si Bograve. Aceasta companie te poate ajuta sa eviti greselile comune in design si sa te asiguri ca vei crea un premiu care va fi pretuit de persoana care il va primi. Fie ca ai nevoie de o statueta care sa imite Oscarul sau de un trofeu elegant unic, din sticla de Murano sau cristal, acesta este locul in care dorintele si nevoile tale vor fi pe deplin implinite. Trofeele custom made, artglass sau corporate se numara printre numeroasele modele si posibile modele ce pot fi produse si achizitionate de la aceasta companie.

(P)

Citit 1889 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Octombrie 2015 13:06