Țara lui Cîțu, pentru un țap ispășitor!

Evaluaţi acest articol
(25 voturi)

Trădările și cuțitele înfipte în spatele foștilor aliați, aroganța și mania grandorii, josnicia și minciuna nu sunt noutăți în politica dâmbovițeană. Circul alegerilor interne din PNL, USR-PLUS, dar și gălețile de lături pe care acum și le toarnă în cap foștii aliați de guvernare sunt doar cele mai recente exemple... Dar jocurile politice devin pe cât de dezgustătoare, pe atât de criminale când la mijloc sunt chestiuni de care atârnă viața oamenilor, precum gestionarea valului patru Covid.
În ultimele zile, n-am văzut decât încercări din partea premierului de a arunca pisica peste gard sau de a căuta țapi ispășitori pentru situația catastrofală în care România a fost adusă de gestionarea cu iresponsabilitate a sistemului de răspuns la pandemie.
Acum, după ce, strict din motive politice, a dat afară vreo doi miniștri ai Sănătății, Florin Cîțu a realizat cât de gravă e situația! Că a fost "sabotat"! Că pandemia a fost lăsată să joace țonțoroiul în țară doar ca să i se tragă lui preșul de sub picioare! Că nu s-au luat măsuri, că nu sunt destule locuri la ATI, că vaccinarea merge prost! Curat conspirație, monșer!
El, premierul? Zici că-i din alt film! Ce Covid, că doar dl Cîțu era ocupat cu liberalizarea aia la energie de ne-a curentat la facturi, mai avea treabă și cu creșterea datoriei externe, inflația trebuia pusă în cârca BNR, cât despre PNDL 3 - ce să mai zicem? - banul te ridică, banul te coboară...
Una peste alta, nici nu zici că premierul a fost la conducerea Comitetului Național pentru Situații de Urgență sau că ar fi avut habar că rata de vaccinare în România e de nici 40 la sută, când media la nivelul UE bate deja spre 77 la sută! Acum, când dezastrul se conturează cât casa, vine Cîțu și spune să se facă analiză, anchetă la Ministerul Sănătății, să se vadă cum s-a intrat cu Covidul pe arătură! A, declarațiile de acum două, trei luni, cum că totul e bine și frumos în țară, că putem să ne relaxăm, că a avut grijă Guvernul să calce pandemia în picioare până nu a mai rămas mai nimic din ea, par uitate!
Din păcate, acum când s-a cam terminat cu joaca de-a rockerii la Vama Veche, cu miuța pe terenul de golf sau pupatul în Piața Independenței, Florin Cîțu tratează criza sanitară tot cu declarații politice! În acest timp, județele intră în "cod roșu" unul după altul, iar cazurile Covid aduc bilanțuri tot mai negre de la o zi la alta. Ieri, 7.000 de cazuri noi, 130 de morți, peste 1.000 de oameni în stare gravă. Dar dl Cîțu nici usturoi n-a mâncat!

Citit 1110 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Septembrie 2021 23:07

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

 • postat de pro
  Joi, 23 Septembrie 2021 10:22
  82.208.137.***
  Tot omul liberal are o mica afacere legata de turism si era logic ca toata vara se vor face ca nu exista COVID.
  Dupa ce s-au deschis scolile cu declaratiile unui ministru optimist (parintii sunt obligati sa cumpere uniforme noi, manuale, reviste si alte lucruri nesemnificative pentru scolari si educatie dar esentiale pentru cei cu afaceri in invatamant) urmeaza inevitabila trecere in on-line (de cumparat calculatoare, microfoane, web camere, smartphon-uri).
  Toate masurile se iau pentru a stoarce ultimii bani din buzunarele romanilor. Dupa care urmeaza inevitabila iarna, cu revolte, caderea guvernului...

  ps
  Domnul presedinte ce interes avea sa recomande un sport scump fara prea multa priza la romani ? Au colegii de partid afaceri in domeniu ? Sau e de detasare de realitate?
  Oamenii mor in spitale de toate bolile nu numai COVID, romanii emigreaza in masa, urmeaza o iarna de cosmar si presedintele e preocupat de golf ????
  0
  0
  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro