UNDE şi CUM ne putem petrece TIMPUL LIBER în acest weekend în GALAŢI

UNDE şi CUM ne putem petrece TIMPUL LIBER în acest weekend în GALAŢI
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Casa Veche/ Petreceri pentru studenţi

Casa Veche organizează ca în fiecare weekend distracţie de toate felurile. Vineri are loc evenimentul Boom Party, unde invitat special este DJ Yahim. Intrarea este liberă.

Şi sâmbăta este un prilej bun de distracţie pentru studenţi. Începând cu ora 22,00, aceştia pot participa la „Clubbing Party”.

Weekendul se încheie cu „Wow” şi „Spritz”, evenimente organizate exclusiv pentru studenţi, la care intrarea este liberă.

Club Infinity/ Muzică tot weekendul

„The story of your nightlife” este numele evenimentului ce are loc sâmbătă, 14 noiembrie, începând cu ora 23,00, în Club Infinity. Muzica bună va fi asigurată de Dj Seva şi Dj Bussu. Limita persoanelor care pot participa este de 100 de locuri. Au prioritate mesele rezervate. Intrarea este liberă. Şi duminică este un prilej bun pentru a petrece şi a încheia weekendul într-un mod pozitiv. „ProFm Student” este o petrecere destinată studenţilor. Dj Săbiutză& Bussu se vor ocupa de muzică. Intrarea este liberă pentru studenţi.

Place Pub/ Concert live de muzică rock

După o perioadă de 10 ani petrecuţi la Compact, unde a avut un rol foarte important la renaşterea formatiei, Adrian „Coco” Tinca s-a hotărât să părăsească formaţia, din motive personale. El a decis să-şi înfiinţeze la Braşov propria formaţie de muzică rock: Trupa COCO.

Trupa ajunge şi în oraşul nostru, sâmbătă, 14 noiembrie, la ora 22,00, pentru a susţine un concert live de muzică rock.  Preţul unui bilet este de 30 de lei.

Bellepub/ Night Club Party

„Music night” este numele petrecerii organizate în BellePub (Strada Siderurgiştilor, Nr. 1, Complex „Ultimul Leu”), sâmbătă, 14 noimebrie, începând cu ora 21,00. Atmosfera şi muzica vor fi asigurate de Dj Emil.

Summer Time/ Stand-up comedy şi Dj de excepţie 

La Summer Time, weekend-ul începe cu un show de stand-up comedy. Comediantul sucevean şi prezentatorul matinalului de la Kiss Fm, Andrei Ciobanu vine sâmbătă, 14 noiembrie, la Galaţi. Spectacolul va începe la ora 19,00, iar în cadrul acestuia, Andrei Ciobanu îşi va prezenta un bestseller. Bineînţeles, publicul va primi răspunsuri la întrebările despre carte, sesiuni de poze şi autografe.  Preţul unui bilet este de 30 de lei.

După show-ul de comedie, de la ora 23,30, îşi vor face apariţia hiturile noi şi muzica house. Petrecerea va fi deschisă în compania cunoscutului Dj Gabi Ifrim. Mai târziu, gălăţenilor se va alătura Dj Yaang (Ovidiu Stănescu), Dj la Kiss Fm. Dj Yaang este remixator, producător şi compozitor muzical. Pentru suportul artiştilor, publicul va plăti 10 lei.

 New York Pub/ "The sinners", la butoane

MC Mihai Bejan şi Dj Cerbu vor fi gazda publicului vineri, 13 noiembrie, de la ora 23,30, la New York Pub. Petrecerea cu acces gratuit se numeşte „Brainiacs”. La eveniment pot participa doar persoanele cu vârste de peste 18 ani.

Sâmbătă, 14 noiembrie, de la ora 23,30, „The Sinners”, MC Mihai Bejan şi DJ Razz vor încinge atmosfera. Intrarea este gratuită.

Union Jack Studio/ Două petreceri cu Dj Gabriell

Dj Gabriell va fi vineri, 13 noiembrie, cât şi sâmbătă, 14 noiembrie, ghidul petrecerilor din Union Jack Studio. Aceste vor începe la ora 23,00 şi, potrivit organizatorilor, o parte din banii încasaţi în timpul evenimentelor vor fi donaţi organizaţiei „Iubim toţi oamenii”.

Teatris/ Gheorghe Zamfir vine la Galaţi

„Regele naiului”, Gheorghe Zamfir, va susţine, în premieră, un concert pe scena Teatris. Vineri, 13 noiembrie, de la ora 21,00, artistul, alături de taraful său „va revoluţiona” încă o dată muzica instrumentală românească cu naiul său fermecat. Preţul biletului este de 160 lei.

Citit 16759 ori Ultima modificare Duminică, 06 Decembrie 2015 18:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.