Proiectul DREAM, la Universitatea Danubius

Proiectul DREAM, la Universitatea Danubius
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Proiectul DREAM, care îşi propune să contribuie la sporirea iniţiativelor antreprenoriale în Regiunea Sud-Est, va finanţa 47 de idei de afaceri cu câte o sumă de 160.000 de lei.

Cei 47 de câştigători vor fi selectaţi în urma unui concurs de idei la care vor participa 384 de potenţiali antreprenori selectaţi în cadrul proiectului. În plus, ei vor beneficia de consultanţă, mentorat şi monitorizare pe o durată de 24 de luni, pentru înfiinţarea, dezvoltarea şi consolidarea afacerii. DREAM a fost prezentat ieri, la Universitatea „Danubius", în faţa a zeci de tineri interesaţi.

„Iată că un parteneriat de succes între Universitatea „Danubius" din Galaţi şi Camera Consultanţilor Fiscali din România, care asigură accesul absolvenților programului de master „Gestiunea Financiară a Afacerilor în Spațiul European la calitatea de consultant fiscal, este fructificat din nou, prin suportul logistic asigurat de către universitatea noastră, în vederea bunei desfășurări a unui eveniment de interes major. Este vorba despre workshop-ul de promovare a proiectului DREAM – Dezvoltare Regională prin Expertiza Antreprenorială Multisectorială, eveniment organizat de către partenerul nostru, Camera Consultanților Fiscali, şi Universitatea din Bucureşti, care a avut loc la Facultatea de Ştiințe Economice din cadrul universității noastre. La eveniment au participat studenți şi masteranzi din cadrul celor două universități, personal didactic şi nondidactic, precum şi alte persoane interesate să-şi dezvolte abilitățile antreprenoriale. Suntem deschişi oricărei colaborări care vizează interesul studenților şi absolvenților noştri şi asigurăm Camera Consultanților Fiscali de întreaga noastră colaborare şi pe viitor", ne-a declarat conf. univ. dr. Ecaterina Necşulescu, decanul Facultăţii de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii „Danubius".

Citit 2923 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Martie 2018 17:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.