Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Din 5 septembrie vor începe înscrierile la singura specializare care se mai face la distanţă la Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi, este vorba de Limba şi literatura română - Limba şi literatura engleză, ID - 3 ani, din cadrul Facultăţii de Litere. Dosarele de înscriere se primesc, până pe 18 septembrie, la sediul central al Universităţii "Dunărea de Jos", din str. Domnească nr. 47, Departamentul pentru Învăţământ la Distanţă şi cu Frecvenţă Redusă (demisol), după următorul program: de luni până vineri, în intervalul 8,30 - 15,00 şi sâmbătă de la 9,00 la 13,00. Dosarul conţine aceleaşi documente ca pentru admiterea la zi (pentru mai multe informaţii, consultaţi http://www.admitere.ugal.ro/site/licenta/inscrieri/acte-inscriere). Forma de ID se adresează celor care doresc să-şi continue studiile, dar, în acelaşi timp, nu-şi pot lăsa serviciul să vină să studieze cu frecvenţă, la Galaţi. Ei vor avea aceleaşi discipline ca la licenţă-zi, doar că vor veni la cursuri comasat, în weekend. Admiterea se va face pe baza mediei de la bacalaureat, criteriul de departajare pentru candidaţii cu medii egale fiind nota de la proba scrisă la Limba şi literatura română. La Facultatea de Litere, la forma ID, sunt 75 de locuri disponibile, iar taxa de şcolarizare este de 2.700 lei.

Citit 1406 ori Ultima modificare Luni, 06 August 2018 17:17

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro