Admitere doar pe bază de dosar

Admitere doar pe bază de dosar

Evaluaţi acest articol
(14 voturi)
5 comentarii

Facultăţile de la "Dunărea de Jos" vor organiza admitere în vara acestui an pe bază de dosar. Decizia a fost luată în Consiliul de Administraţie, având votul majorităţii decanilor. Excepţie: facultăţile unde există concurenţă şi se vor menţine testele de admitere: Facultatea de Medicină şi Farmacie (cu toate specializările) şi Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică și Electronică (cu specializarea Calculatoare şi tehnologia informaţiei) dar şi facultăţile unde se dau probele vocaţionale: Arte, Teologie şi Educaţie Fizică şi Sport, inclusiv cu specializarea PIP.
"E o decizie pe care am luat-o în acest an ca urmare a faptului că majoritatea centrelor universitare din ţară organizează de ceva vreme admitere pe bază de dosar. Practic, ne adaptăm la o situaţie existentă la nivel naţional", a spus Ştefan Baltă, prorectorul Universităţii "Dunărea de Jos" din Galaţi. Media de admitere va fi constituită din 50 la sută nota de la bacalaureat şi 50 la sută media multianuală.

Citit 3481 ori Ultima modificare Luni, 04 Februarie 2019 18:12

5 comentarii

 • postat de Alexuz Marți, 12 Februarie 2019 09:23 5.2.205.*** Link la comentariu
  1
  1

  De fapt nici pe baza de dosar nu mai face lumea facultate ca au realizat ca si cu ea si fara ea tot aia este. Si la cum se face scoala in ziua de azi o poti face si de la 1000 de km fara prezenta ta.

  Raportează
 • postat de Lorelei Miercuri, 06 Februarie 2019 14:44 84.117.46.*** Link la comentariu
  5
  11

  Trist....foarte trist.Am ajuns de rasul curcilor. Asa foame va este de studenti?
  Daca ii tratati cu spatele si faceti urechea bleaga cand venim si va spunem ca nu ne plac unele chestii....asa se ajunge.
  Cand am spus ca suntem si cei mai buni pusi in rand cu prostii nu ne-ati crezut...eh, acum serviti cu apa. Pentru cei care citesc articolul si sunt clasa a 12a, NU veniti la facultate la Galati! Repet, NU veniti! E o bataie de joc, eu termin masterul si efectiv simt ca si-au batut joc de mine.

  Raportează
 • postat de Il Dottore : Miercuri, 06 Februarie 2019 11:30 82.102.19.*** Link la comentariu
  4
  11

  dar nu ar fi mai bine ca, pentru o suma de bani , sa dati direct diploma de absolvire , la aceasta Scoala post-liceala , numita Facultatea "Dunărea de Jos" ??
  Ca rezultatele ar fi aceleasi !

  Raportează
 • postat de CETATEAN Miercuri, 06 Februarie 2019 07:20 109.103.173.*** Link la comentariu
  4
  12

  AR FI EXTRAORDINAR DACĂ O SA-I ACCEPTAȚI ÎN PRIMUL RÂND PE CEI FĂRĂ NICIO CLASĂ. AR FI MULT MAI MULȚI ,,STUDENȚI,, IAR CADRELE OR SĂ AIBĂ SALARIILE ASIGURATE....
  NU NE VOM MAI REVENI ÎN VECI.........

  Raportează
 • postat de Vlad Tepes Marți, 05 Februarie 2019 19:52 5.13.159.*** Link la comentariu
  3
  21

  Bravoooooo. Ce capacitati vin la inscriere NU la EXAMEN de s-a coborat in asa hal stacheta. Si mai vrem performanta. Pistol cu apa. Asta pentru a nu se desfiinta institutia din lipsa de clientela. Daca s-ar accede in mediul universitar asa cum ar trebui, numai cei capabili in urma unor examene (teste), ca doar de aceea se numeste facultate de la FACULTATIV (NU OBLIGATORIU). Nu trebuie sa inceapa toata lumea si trierea sa se faca pe parcurs. Trierea trebuie sa se inceapa de la inceput. Cine poate, da . Cine nu .......

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.