INEDIT. Facilităţi pentru studenţii şi angajaţii Universităţii

INEDIT. Facilităţi pentru studenţii şi angajaţii Universităţii
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi a semnat acorduri de colaborare cu parteneri din mediul socio-economic gălăţean, în cadrul unui proiect numit "Universitate pentru comunitate", menit să întărească relaţia dintre mediul academic, absolvenţii de învăţământ superior şi comunitatea locală din Galaţi.

Este prima iniţiativă de o asemenea amploare, la nivel naţional.

Prin aceste acorduri, studenţii celor 14 facultăţi, cadrele didactice, personalul nedidactic şi didactic auxiliar pot beneficia de discount-uri la produsele şi serviciile oferite de instituţiile partenere: e vorba, printre altele, de două librării, trei agenţii de turism, un centru medical, două salone de înfrumuseţare, două săli de fitness şi un club de dans, o pizzerie, o cafenea şi o spălătorie auto.

Până în prezent au fost încheiate 15 astfel de acorduri de colaborare. “Avem o listă cu aceste firme, pusă deja pe site-ul ugal la secţiunea Parteneri.

Pentru a beneficia de discounturi care pot ajunge până la 25 la sută, studenţii vor prezenta carnetul sau legitimaţia vizate pe anul în curs, iar angajaţii şi cadrele didactice vor avea, în sfârşit, legitimaţii eliberate de Universitate.

”Beneficiile sunt de ambele părţi: Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi este o instituţie emblematică pentru educaţia din România şi un partener de nădejde, astfel că asocierea cu numele acesteia este onorantă pentru oricine, iar studenţii şi personalul Universităţii beneficiază de servicii de calitate, la preţuri promoţionale, ceea ce consolidează încrederea în comunitatea locală şi creează premisele dezvoltării economice în zonă. Campania "Universitate pentru comunitate" este abia la început, instituţia noastră dorind să îşi extindă colaborarea cu mediul socio-economic gălăţean şi nu numai”, a declarat Ştefan Baltă, prorectorul Universităţii.

Citit 4709 ori Ultima modificare Luni, 18 Martie 2019 19:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.