Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
1 comentariu

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi a semnat acorduri de colaborare cu parteneri din mediul socio-economic gălăţean, în cadrul unui proiect numit "Universitate pentru comunitate", menit să întărească relaţia dintre mediul academic, absolvenţii de învăţământ superior şi comunitatea locală din Galaţi.

Este prima iniţiativă de o asemenea amploare, la nivel naţional.

Prin aceste acorduri, studenţii celor 14 facultăţi, cadrele didactice, personalul nedidactic şi didactic auxiliar pot beneficia de discount-uri la produsele şi serviciile oferite de instituţiile partenere: e vorba, printre altele, de două librării, trei agenţii de turism, un centru medical, două salone de înfrumuseţare, două săli de fitness şi un club de dans, o pizzerie, o cafenea şi o spălătorie auto.

Până în prezent au fost încheiate 15 astfel de acorduri de colaborare. “Avem o listă cu aceste firme, pusă deja pe site-ul ugal la secţiunea Parteneri.

Pentru a beneficia de discounturi care pot ajunge până la 25 la sută, studenţii vor prezenta carnetul sau legitimaţia vizate pe anul în curs, iar angajaţii şi cadrele didactice vor avea, în sfârşit, legitimaţii eliberate de Universitate.

”Beneficiile sunt de ambele părţi: Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi este o instituţie emblematică pentru educaţia din România şi un partener de nădejde, astfel că asocierea cu numele acesteia este onorantă pentru oricine, iar studenţii şi personalul Universităţii beneficiază de servicii de calitate, la preţuri promoţionale, ceea ce consolidează încrederea în comunitatea locală şi creează premisele dezvoltării economice în zonă. Campania "Universitate pentru comunitate" este abia la început, instituţia noastră dorind să îşi extindă colaborarea cu mediul socio-economic gălăţean şi nu numai”, a declarat Ştefan Baltă, prorectorul Universităţii.

Citit 3913 ori Ultima modificare Luni, 18 Martie 2019 19:26

1 comentariu

 • postat de alin Miercuri, 20 Martie 2019 12:15 193.226.56.*** Link la comentariu
  0
  0

  multumim pentru facilitatile la spalatul autoturismelor pe care nu le detinem. prelungirea peste 26 de ani a abonamentelor la transurb, pe cand? si asa platim deja un abonament full, pentru ca studentii acestei universitati sunt plimbati prin tot orasul la cursuri si laboratoare, si nu toate sunt pe aceeasi linie de autobuz!
  Felicitari primariei ca da gratuitate sau reduceri substantiale pe 2 linii pensionarilor, ca nici pietele nu sunt toate pe aceeasi linie!
  dar adevarul e ca .... cine va voteaza? nu salariatii, nu studentii. pensionarii, bineinteles.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.