Evaluaţi acest articol
(13 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Prima şedinţă a Consiliului consultativ al ReForm a avut loc săptămâna trecută. ReForm este platforma multidisciplinară de cercetare a Universităţii "Dunărea de Jos", formată din 11 centre de cercetare din cadrul celor 14 facultăţi. Consiliul consultativ este un grup de consultanță al Consiliului de coordonare al platformei multidisciplinare şi este format din personalităţi ştiinţifice şi culturale cu apartenenţă la spaţiul "Dunării de Jos" (membri ai academiilor din România, reprezentanți ai autorităților locale, mediului de afaceri, profesori, Doctori Honoris Causa ai UDJG din țară sau din străinătate).

“În cadrul întâlnirii de constituire s-au discutat oportunităţi de colaborare, s-au făcut sugestii şi s-a convenit să fie transmise, punctual, în funcţie de domeniile de interes ale entităţilor reprezentate, propuneri concrete de colaborare. Motivaţia noastră este aceea că orice strategie managerială, oricât de ingenioasă ar fi prin viziune, obiective şi planuri de acţiune, nu poate avea eficienţă decât dacă se mulează pe particularităţile regionale, iar sprijinul mediului de afaceri şi implicarea comunităţii locale sunt absolut vitale în dezvoltarea Platformei ReForm-UDJG", a explicat prof. dr. Cătălin Fetecău, directorul ReForm.

Platforma a fost înfiinţată în 2018 şi îşi propune să asigure un suport ştiinţific şi o infrastructură performantă pentru cercetarea ştiinţifică, educaţie şi activităţi extra-academice pentru susţinerea domeniilor de specializare inteligentă la Universitatea "Dunărea de Jos".

Citit 1598 ori Ultima modificare Marți, 30 Aprilie 2019 02:02

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro