Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Asociaţia Centrul de Informare Românesc şi Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi au organizat, de Ziua Limbii Române, la Casa de Cultură din Ismail, un eveniment cultural artistic intitulat „Identitate şi trăire românească prin educație și cultură”. Programul a inclus un recital de poezie susţinut de poeţi consacraţi din Basarabia Istorică, un moment muzical şi dans folcloric asigurat de şapte ansambluri de copii din raioanele Reni şi Ismail. Elevii din ansambluri şi conducătorii artistici ai acestora au fost premiaţi pentru contribuţia adusă la menţinerea şi promovarea identităţii româneşti în regiunea Odessa. Acţiunea a fost finanţată de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni şi Institutul „Eudoxiu Hurmuzachi” pentru românii de pretutindeni.

Citit 391 ori Ultima modificare Luni, 09 Septembrie 2019 19:03

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro