Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

AIESEC Galaţi aşteaptă înscrieri din partea studenţilor care vor să devină voluntari în această organizaţie. În intervalul 16 septembrie - 11 octombrie, cei interesaţi pot completa un chestionar online, la adresa https://join.aiesec.org.ro/ sau pot veni la sediul AIESEC din curtea Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor pentru a sta de vorbă cu membrii deja implicaţi. AIESEC este o organizaţie internaţională, non-guvernamentală, non-profit şi independentă, condusă în întregime de studenţi şi proaspăt absolvenţi ai unor instituţii de învăţământ superior. Organizaţia are ca scop dezvoltarea abilităţilor de leadership prin proiecte şi programe de voluntariat. AIESEC se identifică ca fiind "cea mai mare organizaţie de tineri din lume, al cărei principal scop este dezvoltarea studenţilor şi pregătirea lor, într-un cadru non-formal, cu ajutorul partenerilor săi din mediul economic şi academic, pentru a aduce un plus de valoare comunităţii din care fac parte”.

Citit 1098 ori Ultima modificare Luni, 23 Septembrie 2019 18:54

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro