Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Clubul "Leo Alpha Danubius" Galați este un club caritabil, având membri cu vârste cuprinse între 12 și 18 ani. Suntem, de fapt, un grup de prieteni pe care îi leagă dragostea pentru cei din jur și dorința de a trăi într-o lume mai bună. Încercând să aducem un zâmbet pe fețele oamenilor, desfășurăm cât mai multe acțiuni și ne autodepășim în permanență.
Una dintre activităţile clubului s-a desfăşurat chiar luna aceasta, de Ziua Mondială a luptei împotriva Diabetului. Nu mai puțin de 200 de elevi s-au strâns în amfiteatrul Colegiului Național "Vasile Alecsandri" Galați, pentru un eveniment marca "Leo Alpha Danubius" Galați, care nu a ezitat încă o dată să combine știința cu distracția. Știați că, pe plan mondial, 425 de milioane de persoane au diabet și mai mult de 58 de milioane dintre ele sunt din Europa, iar că, până în 2045, statistic vorbind, numărul lor va crește până la 66,7 milioane? Prezentarea Dariei Hărăbor, membră a clubului și elevă a colegiului, a pus în lumină atât elemente legate de clasificări, cât și factorii de risc și modalitățile de prevenire sau tratament ale timpurilor noastre. În etapa de final a evenimentului, toți participanții s-au bucurat de o surpriză, au avut ocazia să se joace pe telefon jocuri de tip Kahoot pe baza informațiilor proaspăt asimilate, îmbinând astfel distracţia cu învăţarea unor lucruri utile.

Citit 3434 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Noiembrie 2019 18:04

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro