Târg de Crăciun la Şcoala nr. 22

Târg de Crăciun la Şcoala nr. 22
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Elevii claselor pregătioare B și a V-a B de la Şcoala nr. 22 cu ajutorul părinților au organizat un târg de produse handmade pentru Crăciun. Obiectele sunt diverse, fie că sunt coroniţe decorative, fie că sunt globulețe executate în diferite tehnici sau felicitări. Sunt obiecte pe gustul fiecăruia, chiar și pentru iubitorii de cafea, care pot găsi globuri ornate cu boabe aromate. De asemenea, se pot găsi şi brăduți în miniatură construiți din fetru sau din conuri și decorați cu nasturi sau mărgele.

Fiecare obiect are o poveste și, totodată, puțină magie, pentru că în spatele efortului depus de fiecare copil a existat o motivație puternică: să ajute copiii diagnosticați cu Sindromul Down, toate veniturile urmând să fie donate Asociaței "Fantasticii Down".

Prima zi a târgului s-a desfășurat în incinta școlii, cu acordul doamnei director, Tudorache Valentina,  astfel că profesorii au avut privilegiul de a fi primii cumpărători. În următoarele zile copiii speră că obiectele lor vor fi cumpărate şi de alte persoane care vor să  le susțină cauza. Îi veți găsi pe micii artizani în fața şcolii sau în curtea interioară a şcolii îmbiindu-vă cu produse lucrate de ei cu suflet și pasiune.

Citit 4108 ori Ultima modificare Marți, 03 Decembrie 2019 18:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.