Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi organizează la Tecuci, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţeţean, Târgul educaţional „Student #UDJG”, destinat elevilor din clasele a X-a, a XI-a şi a XII-a de la liceele din oraş şi din împrejurimi. Evenimentul se va desfăşura la Casa de Cultură din Tecuci, pe 31 ianuarie. Toate cele 14 facultăţi vor participa cu aceleaşi standuri cu care au încercat să-i impresioneze pe elevii din Galaţi la Târgul organizat în sala mare a Universităţii pe 21 şi 22 noiembrie 2019. În plus, vor fi prezentate şi programele pentru învăţământ la distanţă, învăţământ fără frecvenţă, programele postuniversitare de formare şi dezvoltare profesională continuă, programele de conversie profesională şi alte cursuri de perfecţionare. Pe lângă prezentarea ofertei educaţionale a Universităţii, Târgul de la Tecuci va cuprinde demonstraţii interactive, prezentarea mobilităţilor internaţionale şi a Centrului de Orientare şi Consiliere în Carieră, date despre organizaţiile studenţeşti dar şi o tombolă cu premii surpriză. Este prima dintr-o serie de activităţi de promovare în afara oraşului, anunţate de prof. dr. ing. Silvius Stanciu, prorectorul responsabil cu organizarea acestui eveniment. Astfel de prezentări vor mai avea loc la Brăila, Constanţa, Tulcea, Buzău, Focşani, Vaslui, Slobozia, Bacău. Târgul educaţional „Student #UDJG” se înscrie într-un proiect derulat în parteneriat cu inspectoratele şcolare şi unităţile de învăţământ preuniversitar din Regiunea de Sud-Est.

Citit 1350 ori Ultima modificare Luni, 13 Ianuarie 2020 19:03

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro