Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Tot personalul care face parte din sistemul de management şi control pentru proiectele POCU, implementate la nivelul Universităţii, îşi suspendă activităţile care presupun întâlniri în grupuri de persoane, deplasări interne/ externe şi audienţe. Astfel, se suspendă și vor fi reprogramate la o dată ulterioară: vizitele la faţa locului, cursurile, atelierele de lucru, seminariile, conferinţele, workshopurile. Toate activităţile care nu se încadrează în regim de strictă necesitate se vor realiza prin mijloace electronice, adică prin videoconferinţe sau prin alte tehnologii care să permită transmiterea de date (audio, e-mail). Beneficiarii şi partenerii de proiecte finanţate prin POCU 2014-2020 vor pune în aplicare imediată toate dispoziţiile emise de către Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, în vederea protejării întregii echipe implicate. Este decizia Direcţiei Generale Programe Europene Capital Uman din cadrul Ministerului Fondurilor Europene, în contextul riscului de răspândire a infecţiei cu COVID-19.

Citit 476 ori Ultima modificare Luni, 16 Martie 2020 22:32

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro