Măsuri suplimentare de protecţie la UDJG

Măsuri suplimentare de protecţie la UDJG

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

În contextul emiterii Ordonanţei militare care limitează circulaţia cetăţenilor, Universitatea “Dunărea de Jos” îşi restrânge activitatea. “Am decis să ne protejăm angajaţii şi pe partea administrativă, după ce am mutat cursurile în online. Vom acorda salariaţilor din birouri zile libere pe rând, prin rotaţie, cu condiţia recuperării, atunci când situaţia o va permite. Asigurăm permanenţa în fiecare birou, dar oamenii muncesc pe rând”, a explicat Rectorul Universităţii, prof. dr. ing. Lucian Puiu Georgescu.
În ceea ce priveşte dezinfectantul la care Universitatea lucrează, s-a început procedura de validare, urmează să se primească aprobarea de la Ministerul Sănătăţii. Atunci când o va avea, dezinfectantul pentru uz individual va putea fi folosit în plan intern, dar şi de alte instituţii publice, la cerere. Consiliul Judeţului Galaţi a alocat 100.000 de lei pentru realizarea testelor şi 90.000 de lei pentru omologarea, respectiv certificarea produsului de către autorităţile competente. O echipă de cinci specialişti de la Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor, Facultatea de Ştiinţe şi Mediu şi Facultatea de Medicină şi Farmacie a conceput un dezinfectant pe bază de alcool pentru uz individual.

Citit 1078 ori Ultima modificare Marți, 24 Martie 2020 20:15

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro